amazon soylentileri
Amazon söylentileri gerçek mi?

Ripple bu sefer daha büyük oynuyor… Amazon söylentileri gerçek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pek çok kişinin Mayıs ayı boyunca yaşanan son piyasa toparlanmasının Abra’nın CEO’su Bill Barhydt’in, dediği altın çılgınlığı ve heyecanın piyasada yeniden yaşanacağı fikrine inanmasına rağmen,  işlerin çok iyi gitmediği görüldü. Öte yandan piyasanın yeniden canlanması beklenirken, şirket anlaşmaları ve söylentileri son sürat devam ediyor. Amazon söylentileri de bunlardan biri.

Ripple sektörlere heyecan katıyor

Piyasanın Ocak ve Şubat ayı boyunca büyük düşüşten sonra, geri dönüşler yapması, çeşitli trader tarafından olumlu karşılanmış ve traderlar piyasanın ölmediği şeklinde görüş bildirmişlerdir. Artan değer hareketi üzerindeki güçlü etkilerden biri, büyük zamanların kripto destekçilerinden birinin Amazon olduğu yönündeki söylentiydi.

Ancak böyle bir olayı şok edici olarak görmemek gerekiyor. Çünkü bilindiği gibi Ripple’ın teknolojisinin çeşitli firmalar, bankacılık endüstrisi veya Mastar Cara, Amerikan Express, Santander gibi finans şirketleri tarafından test edilip tanıtıldığını aklımızda tutmalıyız.

Amazon ortaklığının spekülasyonu ise geçtiğimiz yılın sonlarında bir söylenti olarak karşımıza çıkmıştı. Spekülasyonun arkasındaki düşüncenin, işlemler sırasında XRP’nin güvenilirliğine bağlı olarak ortaya çıktığı düşünülüyordu. Coin, işlem başına 3,3 saniyelik işlem hızları ve 0,0004 dolarlık ücretlerle biliniyor. Bunlar Amazon gibi önde gelen bir online perakende devinin atılım yapması ve online ödeme mutabakatını iyileştirme süreci için ihtiyaç duyduğu performanslardır.

Bu söylentiler Amazon’un Amazon ürünleri için ödeme yöntemlerinden biri olarak Ripple’i kabul edeceği anlamına geliyor. Resmen onaylanmadığı halde, Ripple’in Amazon tarafından kabul edileceğine büyük ölçüde inanılıyor. Aynı rotada, Apple İnç.’ın bir ödeme seçeneği olarak Ripple’i kabul etmenin faydalarını göreceği ve bunun dikkate alındığı gibi söylentilerde piyasada dolaşmaktadır.

Amazon söylentileri gerçekleşirse, Ripple için büyük bir adım olacaktır

İçinde bulunduğumuz dönemde artık daha fazla şirketin ve vakfın dijital varlıkları kabul ettiğini, bununla da kalmayıp, bu varlıklar üzerine çalışmalar yaptıklarını görebiliyoruz. Bunun en iyi örneklerinden biri olan Ripple’in, birkaç kripto para ile birlikte çeşitli sektörlerde yavaş yavaş kabul gördüğüne şahit oluyoruz.

Ripple’in Bitcoin ile kıyaslarsak, yavaş işlem veya pahalı ücret sorunları yoktur. Bu yüzden çoğu teknolojik gereksinimleri karşılayabilmektedir.

Amazon’un XRP’yi bir ödeme yöntemi olarak benimseme kararı vermesi durumunda, binlerce işlem birkaç saniyede içinde gerçekleşebilecektir. Ki bu durum da Amazon büyük bir avantaj elde edecektir. Bunun yanı sıra, Ripple fiyatının yavaşça yükseldiği göz önüne alındığında pazarda belirli bir istikrarı olduğunu da söylemek yanlış olmaz.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin