Artık Amazon’da Ethereum ile ödeme yapabileceksiniz!
Artık Amazon’da Ethereum ile ödeme yapabileceksiniz!

Amazon, Kripto Para Sektörü Uzantılı Alan Adları Satın Aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aylardır kripto para sektöründe faaliyet gösteren medya organlarını meşgul eden: ”Amazon, Bitcoin kabul edecek mi?” sorusu henüz cevaplanmış değildi. 31 ekimde Amazon, Kripto Para Sektörü Uzantılı Alan Adları Satın Aldı ve bunun üzerine spekülasyonlar arttı. Firmanın satın aldığı alan adları: amazonethereum.com, amazoncryptocurrency.com ve amazoncryptocurrencies.com’dur. Amazon zaten “amazonbitcoin.com” alan adına sahiptir.

Bu söylentiler ilk değil, aylardır bu ve buna benzer söylentiler olmasına karşın geçtiğimiz ay silikon vadisinden bir kaynağın Amazon’un ödeme seçeneği olarak Bitcoin kabul edeceğine dair bir haberi de yayılmıştı.

Dünya devi firmanın bu alanda atacağı en ufak bir adım dahi, kripto para sektörünün seyrinde ciddi ivmelere yol açabilir.

Amazon, Bitcoin kabul edecek mi?

Konuya Amazon Pay yöneticilerinden Patrick Gauthier‘den bir açıklama, aydınlık getirdi. Amazon’un, talebin az olduğu için kripto paraları kabul etmeyi planlamadığını belirtti. Amazon’un ödeme alma araçlarının çoğunu bankamatik ve kredi kartları oluşturuyor. Gauthier’in açıklaması ve Amazon’un bu yönde başka herhangi bir eğiliminin olmaması nedenleriyle şu an için firmanın Bitcoin ya da herhangi bir kripto parayı ödeme aracı olarak kabul etme eyleminin olmadığını söyleyebiliriz.

Amazon gibi bir devin, kripto para sektöründe adının geçmesi dahi, sektörün adının duyulmasına ve değerinin artmasına neden olacağı açıktır.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin