Bitcoin son durum: Fiyat hareketlerinde iyileşme olacak mı?

Aman dikkat! Bitcoin son durum: BTC çıkışları gün içinde değişti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin son durum ile ilgili bilgiler araştıran yatırımcıların karşısına farklı metrikler ortaya çıkıyor. Düşüş her geçen dakika daha da sertleşiyor. 36.000 doların altına kadar sarkan BTC, destekleri sindire sindire kırıyor. Merak edilen ise, sabah nasıl bir piyasaya insanlar uyanacak?

Zincir üstü veriler, Bitcoin ağ akışlarının son zamanlarda keskin bir negatif artış gözlemlediğini gösteriyor. Bu kripto için kritik bir işaret olabilir.

Bitcoin son durum: Bitcoin Netflows, tek bir günde 13.7K BTC çıkışlı değişim gösteriyor

Bir CryptoQuant gönderisinde bir analistin belirttiği gibi, BTC net akışı son zamanlarda keskin bir negatif değer gözlemledi. 

Metriğin değeri, döviz girişleri ile döviz çıkışları arasındaki fark alınarak basitçe hesaplanıyor. Net akışın değeri pozitif olduğunda, girişler çıkışları bastırdığı için net miktarda madeni paranın borsalara taşındığı anlamına geliyor.

Yatırımcılar genellikle kriptolarını satış amacıyla borsalara yatırdıklarından, böyle bir eğilim BTC fiyatı için aşağı yönlü olabilir. Bitcoin son durum için alım ve satışların yoğunluğu birbirine karışmış durumda. Günlük içinde farklı çıkışlar ve girişler görülüyor.

Öte yandan, pozitif bir net akış, uzadığında, yatırımcılardan bir birikim işareti olabileceğinden, kriptonun değeri için yükseliş gösterebilir. Şimdi, son birkaç aydaki Bitcoin ağ akışlarındaki eğilimi gösteren bir grafik:

Yukarıdaki grafikte görebileceğiniz gibi, Bitcoin netflow sadece birkaç gün önce büyük bir negatif değer gözlemledi.

Bu kırmızı artış, bir günde borsa cüzdanlarından ayrılan yaklaşık 13,7 bin BTC’ye ulaştı. Grafikten, net akışın benzer şekilde derin-negatif bir değeri de yılın başlarında görüldü.

Bitcoin fiyatı

Yazma sırasında, Bitcoin’in fiyatı son yedi gün içinde %9 düşüşle 36 bin dolar civarında dalgalanıyor. Geçen ay, kripto %15 değer kaybetti. Aşağıdaki grafik, son beş gün içinde kripto paranın fiyatındaki eğilimi göstermektedir.

Bitcoin, kripto fiyatının daha yüksek seviyelerde kalıcı bir zemin oluşturmak için mücadele ettiği şu ana kadar zorlu bir 2022 yılı geçirdi.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin