ALYA Token’dan mükemmel adil bir ön satış planlaması
ALYA Token’dan mükemmel adil bir ön satış planlaması

ALYA Token’dan mükemmel adil bir ön satış planlaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merhaba birkaç gündür karşımıza çıkan Alyattes adlı bir projeyi inceliyoruz. İnceledikçe gerçekten daha çok ilgimizi çeken bir proje. Makalemizi sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bu Token’ı daha sonra piyasadan almak gerçekten zor olacak gibi.

Bir deenflasyonist Token için 205.000.000’luk düşük toplam arzının olduğunu gördüm. Bu arzın %65’lik bir kısmı 5 yıllık bir maden planı ile piyasaya madenciler tarafından çıkarılacak. PoS (Proof of Stake) madenciliği yapmak isteyenlerin ön satıştan aldıkları Token’lar kilitlenerek ilk madenci kitlesi oluşturulacak. İlerleyen süreçte varlığın madenciliği yapacak kişilerde bu kitle tarafından üretilenleri alıp kilitleyerek madenciliklerini başlatabilecekler. Zaten düşük olan dolaşımdaki Token miktarı bu kilitlemeler ile de iyice azalacaktır. Bu işleyişin sonucunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Alya Token ön satış hakkında

Satış için söyleyebileceğim ilk şey ICO avcılarının iştahını kabartacak olmasıdır. Sıkı durun! Token’ın daha önce hiç bir fiyattan, hiç bir kimseye satışı olmamış. ALYA’nın ilk sahipleri 15 Kasım’da belli olacak. ALYA’nın ilk sahibi olabilme şansı tüm dünyadaki herkese eşit şekilde sunulacak. 

ALYA Token’ı incelerken aslında bu projenin bir değil iki proje gibi olduğunu gördüm. ALYATTES adlı dev bir platform ve Token.

Öncelikle karşımızda, kripto para ve dijital dünyadaki her alanda işlevsel ve kullanıcı odaklı dev bir platform olmak isteyen ALYATTES PLATFORMU ve bu platformun temelinde ALYA TOKEN var. Gelin bu ALYATTES Platformlarına kısa bir göz gezdirirken “Neden ALYA uzun vadeli bir Token olacak?” sorusunu da cevaplamış olalım.

Token daha fazlasını sunuyor

ALYA Care ile dünyada yardıma muhtaç çocuklara bir fon oluşturmaları ve transfer vergilerinden %1 pay ayırarak fonun devamını sağlamaları çok güzel.

ALYA Fun ile oyun, eğlence, ödüllü yarışmalar, bilgi yarışmaları ve yasal izinlerin verildiği bölgelerde şans oyunları gibi her bireye ve zevke uygun uygulamalar yapmayı planlıyor. Alya Fun için bir parantez açmak istiyorum. Şahsi fikrim, bu ekibin çok uzak olmayan bir zaman diliminde, NFT Pazarlama ve METAVERSE sektörüne gireceklerini düşünüyorum. Çünkü bu proje ekibinin diğer projelerden daha iyi şeyler yapmak istediğini, dijital yenilikleri iyi takip edip adapte ettiklerini düşünüyorum. 

ALYA Finance kendi madenciliklerini havuz madenciliğiyle çok kolay bir hale getirerek görevine başlanabiliyor. Bununla beraber birçok kripto severin yakından takip ettiği Farming, Soft Stake ve Yield Farming gibi ilginç seçenekler de ALYA Finance çatısı altında hazırlanıyor. 

Token, SWAP ile bir DEX (Merkeziyetsiz Borsa) ve ALYA EX’le de bir CEX (merkeziyetli Borsa) tasarlamaya başladı. Yol haritalarında da bunları açıkça belirtiyor.

ALYA WALLET adlı bütün kripto paraları destekleyecek. Trust Wallet yada MetaMask tarzı bir cüzdan projelerinin olduğunu görmekteyiz. Bu cüzdan şu an pek bilinmese de geleceğinin parlak olduğuna inanılıyor. Memo’lu kripto transferlerine olanak sağlayacak ve geliştirilen kullanım alanlarında Memo’yu adapte etmeye olanak tanıyacak. 

ALYA Token yapısı

ALYA Token’da SAFEMOON yada SAFEMARS gibi Token’lardan tanıdığımız bir vergilendirme sistemi mevcut. Bu vergilendirme tamamen merkeziyetsiz ve otomatik olarak çalışıyor. 

  • OTOMATIK YAKIM ile %2’sini yakılıyor.
  • HOLDERS BONUSU ile %2 sini cüzdanında Token tutan kullanıcılara paylaştırıyor.
  • ALYA CARE FONU’na ise %1’ini gönderiyor.
Her transferden kesilen 1%’lik bir ALYA Miktarı, otomatik olarak ALYA Care Vakfına aktarılıyor.

Örnek bir hesap yaparsak, 1.000.000 ALYA’yı transfer ettiğimizde 20.000 ALYA yakılıyor, 20.000 ALYA cüzdanlarında ALYA tutanlara dağıtılıyor. 10.000 ALYA ise ALYA CARE Vakfına gönderiliyor. Hatta burada kesilen 2%’lik Holders Bonus’unun adaletli olması adına, ALYA ekibinin Token Ekonomisi kısmında belirttiği içinde yüksek miktarda ALYA bulunan cüzdanlar sistem dışına alınmış ve normal kullancılara daha fazla pay dağıtılması hedeflenmiştir. 

Toplam arzın %65,27’si olan 133.800.000 ALYA kontrata kilitlenmiş ve ortalama 5 yıl gibi bir madencilik süresi boyunca üretilebilecek sekilde dağıtım planı oluşturulmuş. Bireyler isterlerse sıradan bir bilgisayar ile madencilik programı yükleyerek bireysel madencilik yapabilecekleri gibi daha zahmetsiz olan Alya Finance üzerinden resmi havuz madenciliği de yapabilirler.

Ekip işlerini garanti altına almayı seviyorlar anlaşılan. CERTIK gibi AUDIT raporu ve güvenlik alanında marka olmuş bir kuruluş tarafından denetlenmeleri güven verici. Bu rapora www.alyattes.io sayfasından ulaşılabildiği gibi CERTIK’in kendi sayfalarında da ALYATTES olarak ulaşılabiliyor. 

Peki ALYA TOKEN nasıl alabilirim?

Bu soruyu duyar gibiyim, o yüzden birazda satın alma bilgilerinden bahsetmek istiyorum.

Token ön satışı sadece www.alyattes.io sayfası üzerinden olacak, o yüzden sahte sayfalara dikkat edelim. Ön satış için kayıtlar başlamış. Ön satış 15 Kasım 2021 – Saat 15:00 (GMT+3 ) de başlayacak. Kaydını tamamlamış kullanıcılar sisteme yapacakları USDT (TRC20) ödemesiyle ALYA ön satışına katılabilecekler. Ön satış en fazla 45 gün içinde son bulacak. Ama tüm fazlar 45 günden önce biter ise satış bitimi olarak fazların bittiği tarih esas alınacak. Sonrasında ALYA sahiplerine 1 haftalık madencilik ya da cüzdana çekim için karar süreci tanınacak. Bu 1 haftalık süre sonunda da Pancakeswap’ta listeleme gerçekleşecek. 

Ön satışın başladığı gün ve saatte her kullanıcı Deposit menüsünden kendine has USDT (TRC20) cüzdan adresine ulaşabilecek ve bu adrese gönderilen miktardan 3 USDT (iç transfer ücretleri) düşülerek, sistemde otomatik olarak anlık aktif faz ve kurdan ALYA bakiyesi ekrana yansıtılacak. Örnek olarak 500$’lık alım yapmak istiyorsanız, 503 USDT göndermeniz gerekiyor. 

Listeleme fiyatı belirlenmesi şu şekilde onu da anlatayım. Eğer ön satış tamamen biterse 1 dolardan, bitmez ise satışın kapandığı faz fiyatı üzerine %25 ilave edilerek listeleme yapılacak. Ön satış bitmezse artan koinler Whitepaper’da açıklandığı gibi Airdrop cüzdanına gönderilip ALYA’nın tanıtım faaliyetlerinde kullanılacak. Likidite için ayrılan ALYA’lardan kullanılmayanlarıysa direkt yakıma gönderilecek.

Önce gelen kazanır mantığında, kimseye öncelik tanınmayan gayet adil bir ön satış planı
Önce gelen kazanır mantığında, kimseye öncelik tanınmayan gayet adil bir ön satış planı

 Alya ekibi ön satışı son zamanların favori satış sistemi olan fazlı şekilde dizayn edilmiş. 10 faz halinde 15.000.000 adet koin satışa sunulacak. Birinci fazda 0.10$ fiyat ile başlayan satış son fazda 0.70 $’da son bulacak. Her faz için ayrılan koin adedi tükendiğinde, sistem otomatikman bir sonraki fazı aktif edecek. Ekip ön satıştan toplanan fonun madenciliğe kilitlenenler dışında piyasaya sürülecek koin miktarının %75’ini karşılayacak şekilde likidite ekleyeceğini Whitepaper’da yazıyor. Elde kalan miktarın ise madencilik döngüleri sonunda likiditeye ekleneceğini belirtmiş. Harika bir şeffaflık örneği. 

Fazlar ve satış tablosunu incelediğimde Alya ekibinin faz fiyatı yükseldikçe kullanıcılarına bir jest yaptığını gördüm ve yine benim takdirimi kazandılar. Faz fiyatı yükseldikçe 4. fazdan itibaren %7 ile başlayan bir madencilik bonusu var ve bu bonus son fazda %20’lik bir bonusla sonlanıyor. Bu Bonus yalnızca ön satışdan alınan koinlerin madene gönderilmesi halinde kullanıcının maden hesabına eklenecek ve 1 yıllık bir üretim gücü verecek. 1 yılın sonunda verilen bu bonuslar geri toplanıp yüklü bir ALYA miktarı tekrar yakıma gönderilecek. Bu şekilde hem üst fazdan alan kullanıcıyı korumaya ve kazandırmaya çalışıyor, hemde planlı bir yakım şeması ortaya çıkarıyor. Bence harika bir jest ve taktiksel planlama.

Diğer bir sürpriz ise ekip ön satışa tablodaki oranlarda referans bonusu sistemi eklemiş. Sisteme kayıt olduğunuzda sizin için oluşturulan referans kodu ile arkadaşlarınızı ön satışa davet ederseniz, o kişilerin yaptığı alımlardan da referans geliri elde ediyorsunuz. Network Marketing’in gücü göz ardı edilmemiş. Anlaşılan bu ön satış  çok heyecanlı olacak.

Ön satış esnasında uygulanan Referans Bonusu miktarları
Ön satış esnasında uygulanan Referans Bonus miktarları

Son olarak Alyattes ekibi beni şeffaflık, adaletli dağıtım ve gelişmeye açıklık olarak fazlası ile tatmin etti. Onlardan kısa zamanda NFT ve METAVERSE alanında atılımlar bekliyoruz ve tahmin ediyorum ki bizleri çok bekletmeyecektir. 

İnceleyip değerlendirmek isteyenler için daha fazla bilgi, www.alyattes.io ve Whitepaper’da mevcut. 

Tüm kripto severlere, iyi günler diliyoruz. 

___________________________

Sorumluluk reddi:
Bu içerik bir sponsorlu makale yayınıdır. Makalede bulunan bilgilerin tamamı proje ekibi tarafından kaleme alınmıştır.
Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin