alttradex
alttradex

Alttradex Profesyonel Kripto Para Alım Satım Platformu ICO

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektörü dendiğinde akla ilk gelen kavramlardan bir tanesi şüphesiz ki alım-satım. Bunu sağlayan platformlar ise dilimize kripto para borsaları olarak geçmiş olan alım-satım (değişim) platformları. Kullanıcılar için bu alandaki en önemli kavramlar ise, güven ve müşteri hizmetleri. Bir borsada varlığınız var ve bu borsa sizin sorularınıza yanıt veremiyorsa bu durumda güven kelimesi oldukça önem kazanıyor. Tam da bu noktada Kripto para alım-satım platformlarının yeni oyuncusu Alttradex Profesyonel Kripto Para alım satım platformu, 25 Ekim’de ICO‘ya açılacağını duyurdu.

Geleneksel piyasalarda var olan mevcut özelliklerin birçoğunu içerecek yenilikçi platform, şeffaflık ve müşteri desteği üzerine yoğun bir odaklanmaya sahip olduğunu belirtiyor. Oldukça tecrübeli kripto para trader’ları (alım-satım yapan uzmanlar) olan Alttradex’deki ekip, mevcut kripto para alım-satım platformlarında sürekli gündeme gelen müşteri desteği açığının bir problem olduğunu düşünüyor.

Başta yatırım yöneticileri, teknoloji danışmanları ve geliştiricilerden oluşan ekip, oyunu müşteri hizmetleri açısından değiştirmeyi hedefliyor ve kripto para sektöründe önümüzdeki 5 yıl içinde akla ilk gelen isimlerden biri olmak adına uzun vadeli bir vizyona sahip. Alttradex yaklaşmakta olan düzenlemeler düşünülerek oluşturulmuştur ve bu yargı alanındaki düzenlemeler hakkında güçlü bir bilgi sahibi olmasını sağlayacak bir lisans edinmenin ikinci aşamasındadır.

Kripto para sektörü çok büyük bir hızla gelişiyor. Alttradex ekibi bunun farkında bu yüzden kesintisiz gelişime ve iyileştirme ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyor. Proje, çoğu kripto para platformundan ziyade bir finansal ticaret platformunu andırması ile ön plana çıkıyor. Saniyede 1 milyondan fazla işlem yapabilme kabiliyeti de öne çıkan özelliklerinden bir tanesi.

Güvenliğe oldukça özen gösteren proje, bu alanda kullanıcıların huzurlu bir şekilde hareket edebilmelerini sağlamak adına yoğun yatırım yapıyor ve yapmaya devam edeceğini belirtiyor.

Müşteri desteği, Alttradex ekibi için kilit bir odak noktası olduğundan, sorunsuz bir müşteri deneyimi sağlamak için platform, 24 saat çalışan destek ekipleri ile yapılandırılacak; bu, önemli yatırım anlamına gelmekle birlikte, müşterilerin sorularına 24 saat içinde bir yanıt alması hayati bir öneme sahip. Sektör geliştikçe, müşterileri kripto para birimine bağlayan platformların profesyonel bir şekilde çalışması ve müşterilerin sorunsuz müşteri desteğine erişebilmesi esastır.

ICO

Alttradex ICO, 25 Ekim için planlanıyor ve 30 Kasım’da sona erecek. Erken ICO katılımcıları, ATXT tokenlerinin ilk 1 milyon doları satılana kadar% 20 bonusun avantajından yararlanacaklardır. Alttradex ICO, bir gelir paylaşım modeli olarak yapılandırılmış ve katılımcılar, Ethereum katkıları karşılığında Alttradex tokenlerini alacaktır. Belirteci ERC20 protokolünü temel alır.

Kripto para borsaları, sektörün büyümesine en önemli katkıyı sağlayan platformların en önünde yer almaktadırlar. Bu yüzden kripto para sektörünün katlanarak büyümesi için yeni ve profesyonel platformların ortaya çıkması oldukça önemlidir.

Alım-satım üzerine hizmet veren platformların önümüzdeki 5 ila 10 yıl içinde birer marka haline gelebilmesi adına gerçek bir fırsat var ve Alttradex bu markalardan biri olmayı hedefliyor.

ALTTRADEX

Website: http://alttradex.com

Whitepaper: http://bit.ly/2ghhTJu

Twitter: @alttradex

Facebook: @alttradex

Email: [email protected]


Sponsorluk sonrası makale, sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin