Altın Örümcek Ödülleri’nden BtcTurk’e Ödül!
Altın Örümcek Ödülleri’nden BtcTurk’e Ödül!

Altın Örümcek Ödülleri’nden BtcTurk’e Ödül!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’nin en büyük Bitcoin ve kripto para işlem platformu BtcTurk, Altın Örümcek Ödülleri’nde mobil uygulama, bankacılık-finans kategorisinde üçüncü oldu.

Profesyonel yatırımcılara hitap eden sitesi BtcTurk | PRO ile Türkiye’nin en iyi internet ve dijital uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Ödülleri’nde finale kalan BtcTurk, mobil uygulama ve bankacılık-finans kategorisinde üçüncülük ödülünü kazandı.

Yarışma tarihinde bir ilk

Özel ve kamu bankalarıyla yarışan ve üçüncülük ödülünün sahibi olan BtcTurk’ün yanı sıra Altın Örümcek Ödülleri’nin mobil bankacılık kategorisinin birincisi Ziraat Bankası olurken kategori ikincisi Fastpay oldu. BtcTurk, bu ödülü ile ilk bitcoin ve kripto para alım satım platformu olarak tarihi bir başarı yakaladı. Türkiye’nin 81 ilinden 800 bini aşan kullanıcıya sahip olan BtcTurk, üyelerinin farklılaşan ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler sunarken, bugüne kadar yaptığı yatırımları ile müşterilerine her zaman daha iyi hizmet vermek için sürekli olarak gelişim kaydediyor. 

Yarışma tarihinde ilk defa bir Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu, mobil bankacılık kategorisinde ödül almaya hak kazandı. 

BtcTurk | PRO, her gün alım satım yapan, yatırımlarını yönlendirirken güncel piyasa verilerini anlık takip etmek isteyen, bitcoin ve kripto para işlemi yaparken fiyat grafikleri ve teknik göstergelere bakan, karar alırken detaylı analizlere ve raporlara ihtiyaç duyan ve gelişmeleri kaçırmak istemeyen tüm profesyonel yatırımcıların kullanımı için geliştirildi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin