Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde
Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde

Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En üst sırada yer alan altcoin Ethereum, tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı ve Bitcoin’deki büyük çıkış gibi, kripto para piyasasına giderek daha fazla katılımcı çekti.

Değerlemeler her yerde artıyor ve tarih tekerrür ederse toplam altcoin piyasası hayat değiştiren bir kırılmanın eşiğinde.

Piyasadaki mevcut ivme ve FOMO göz önüne alındığında, şok edici bir artış günler olmasa da sadece haftalar içerisinde gerçekleşebilir.

Önemli artışlar

Yıllar önce, Ethereum ve ilk merkezi olmayan para biriminin piyasaya sürülmesinden bu yana ortaya çıkan binlerce altcoin bir yana, çok az kişi Bitcoin’i biliyordu.

Bitcoin’in 2017’de 1.000 $ ‘dan 20.000 $’a olan meteorik yükselişi, diğer koinlerin de yükselmesine neden oldu ve Ethereum 1440 $’lık bir zirveye ulaştı. En büyük iki kripto parayla birlikte, sermaye, likidite azlığı düşük altcoinlere akmaya başladı ve bu değer hızla yükseldi.

Aynı senaryo, hem Ethereum hem de Bitcoin tarafından büyük bir yükseliş dalgalanmasının ardından şimdi tekrar gerçekleşiyor. Bitcoin, 20.000 $’dan 42.000 $’ a yükselişe öncülük etti ve Ethereum, rekoru kırdıktan birkaç gün sonra eski yüksek seviyesinden 200 $ daha üstte işlem görüyor.

Her iki varlık da şu anda fiyat keşfinde ve piyasanın geri kalanını sürüklüyor. Ancak altcoin piyasasındaki son büyük sıçramaya göre, henüz hiçbir şey görmedik ve gelmek üzere olan şey hayatınızı değiştirebilir.

altcoin total 2 cryptocap

Boğa durumu

Aylar içinde milyonlardan banknotlara kadar kolay bir başarı. Bitcoin dahil toplam kripto para piyasası değeri şu anda 1 trilyon doları aştı. Tek başına altcoinler yakında trilyonlarla değerlenebilir mi? Bazı analistler, Ethereum’un tek başına 1 trilyon dolardan daha değerli olabileceğine inanıyor. Bitcoin için tahminler 10 trilyon dolara kadar yükseldi, öyleyse neden diğer altcoinler de aynı şeyi yapamıyor?

Hayat değiştiren servet hemen yakınımızda olabilir, ancak unutmayın, servet yalnızca pozisyonlar kapandığında kazanılır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin