Kendi NFT’nizi oluşturabileceğiniz ve satabileceğiniz 10 platform
Kendi NFT’nizi oluşturabileceğiniz ve satabileceğiniz 10 platform

2022’de altcoin’lerin kurtarıcısı NFT sektörü mü olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıklar iş dünyasındaki korku ve belirsizliğin kurbanı olmaya devam ederken, kripto piyasası ayı piyasasına doğru kayıyor. Bu nedenle kripto endüstrisinin piyasa değeri 2 Trilyon dolar üzerindeki kontrolünü kaybetti ve şu anda 1,98 trilyon dolar civarında seyrediyor. Kripto kralı ciddi şekilde etkilenmeye devam ederken, altcoinler, Bitcoin trendinin rüzgarından olumsuz şekilde etkileniyor.

Altcoinlerin düşüşü, Ocak ayında bir alt sezonun özlemini çeken küçük yatırımcıları endişeye sevk ediyor. Piyasanın yeni katılımcıları panik içinde satışlarına devam ederken tecrübeli yatırımcılar rutin şekilde birikimlerine devam ediyor. Bu arada, NFT’lerin ve Metaverse’ün kararlılığından ortaya çıkan kripto paralar daha hızlı bir oranda toparlanma eğiliminde.

NFT’ler altcoin’lere liderlik edecek mi?

Kripto piyasası, piyasa çapındaki düzeltmelerin girdabına girmiş durumda. Bu nedenle endüstrinin piyasa değeri desteğe doğru düşüyor. Piyasa duyarlılığından kaçınan altcoinler, rüzgarı geç yakaladı. Sonuç olarak, ETH, BNB, SOL ve ADA gibi üst düzey alternatifler etrafındaki FUD ve düşüş, hızlı bir oranda yükseliyor.

Piyasadaki korku artışları, en son Haziran – Temmuz 2021’deki satışlarda görülen zirve seviyesine ulaştı. Piyasa değeri yüksek varlıklar, endişe ortamı için aşırı satım gördü, kaynaklar son 24 saatte 136.000’den fazla cüzdanın tasfiye edildiğini gösteriyor. Toplam tasfiye yaklaşık 526,16 milyon dolar olarak hesaplanırken bu rakamda BTC ve ETH’nin net akışı sırasıyla 7,4 milyon dolar ve 45,3 milyon dolar eksiye gitti.

Santiment’e göre, AXS, TEL, LPT, FARM, STMX ve QUICK gibi birçok altcoin günlük aktif adreslerle yükseliyor. Art arda, NFT’ler ve Metaverse projeleri kayda değer rakamlar sergiliyor. NFT’lerin ve daha yeni projelerin piyasa değeri nispeten daha düşük olduğundan, bunların toparlanması için daha az para akışı yeterli oluyor.

Ayrıca, tüccarlar, düzenleyici etkileri nedeniyle NFT’leri ana akım varlıklar üzerinde daha güvenli bir yatırım olarak görüyorlar. NFT’lerin sayısı tüccarlara inanç aşılıyor, örneğin, Axie Infinity %5,67, Theta Network %5,6 ve Tezos %5,2 arttı. Öte yandan, metaverse projeleri Decentraland ve SandBox hızlı bir şekilde toparlanıyor.

Özetle, endüstriden çok sayıda savunucu tarafından vurgulandığı gibi, NFT’ler ve Metaverse, mevcut yıl için muazzam bir potansiyele sahip. Bu arada, hem kısa hem de uzun pozisyonlar açısından en üst seviye kripto paralardan pek bir şey beklenemez. Bu yıl altcoinler için düşüş sığ olabilir. Kripto dünyasına katılan yatırımcıların ve ünlülerin sayısının artmasıyla, NFT’ler yakın gelecekte bir altcoin sezonunun yolunu makul bir şekilde açabilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin