İyi günler yakında mı? Kripto varlıklar için heyecanladıran gelişme…

Altcoinlerin ateşini işte bu varlık yakıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin ilerlemesinde bazı varlıklar ön plana çıkıyor. Roketin ateş almasını sağlayan altcoinler sayesinde pek çok varlık hareket edebiliyor. Halihazırda piyasayı yukarıya taşıyan ise herkesin yakından tandığı bir altcoin. Çıktığı günden bu yana büyük sükse yapan varlık, her çıkışı ile piyasada olay etkisi yarattı.

Piyasanın demirbaş varlığı olan Solana, bu haftayı da boş geçmiyor. Hem haftalık hem günlük sergilediği performans sayesinde üzerine koyarak ilerliyor. Aylık kapanışı 100 dolarlık psikolojik seviyenin üzerinde yapması da daha da olumlu. Piyasa değeriyle de göz dolduran varlık rakiplerini tek tek geçiyor.

Popüler hisse kanıtı (PoS) blok zincirindeki yerel token olan Solana (SOL), 7 günlük yıldız rallisinin ardından piyasa değeri ile altıncı en büyük kripto para birimi oldu. Token Perşembe günü listede iki sıra birden yükseldi. Ripple (XRP) ve Cardano’yu (ADA) geride bırakırken kripto pazarında daha geniş bir zayıflıktan da kaçındı.

Solana, toparlandıkça yükselmeye devam ediyor

SOL, son yedi gün içinde yaklaşık %17 arttı ve en son, Kasım ayının sonundan bu yana en yüksek seviyesi olan 120$ civarında işlem görmesini sağladı. Varlık ayrıca son 24 saatte genel piyasa düşerken yüzde 2 civarından ilerleme kaydetti.

Token, Mart ayının ikinci yarısında yükseldi ve ayın ortasındaki yedi ayın en düşük seviyesinden keskin bir şekilde toparlandı. Bu haftanın başlarında Terra’yı (LUNA) geçerek 8. sırayı kazanmıştı. Ardından ise Cardano ve Ripple’ı geride bıraktı.

Popüler twitter analisti SmartContracter, SOL’un Mart ayı için yükseliş sabah yıldızı modeli gösterdiğini ve ayın başlarındaki kayıpların ardından daha da toparlanmaya hazır olduğunu belirtti. Token, Mart ayının en düşük seviyesi olan 81$’dan yaklaşık %33 arttı.

Varlık ayrıca, Grayscale tarafından yakın zamanda başlatılan akıllı sözleşmeler fonuna dahil olmuştu. Başlatılan fonun yaklaşık dörtte birini ise Solana oluşturuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin