Ether’de yüksek adres aktivitesi fiyatı yukarı taşımaya devam ediyor…

Altcoinlerin atası Ethereum kan ağlıyor: Haftalık düşüş yüzde 30’u geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, yine bir haftaya daha kötü başlangıç yaptı. Kan banyosu varlıkları ağır yaralı bıraktı. Özellikle de altcoinlerde düşüş uçuş moduna geçmiş durumda.

Ethereum (ETH) fiyatı, ETH ile stETH depeg’i, Ethereum Merge’deki gecikme ve artan enflasyon nedeniyle piyasa genelindeki satışlar nedeniyle son iki günde %20’den fazla düştü. Haftalık grafik ise düşüş yüzde 30’u aştı.

Finansal kısıtlama, Alameda Capital, Celsius Network, Three Arrows Capital ve diğerleri dahil olmak üzere büyük stETH ve ETH alıcılarını varlıklarını satmaya ittiği için fiyat 1.150 doların altına düşebilir.

Büyük satışların ortasında Ethereum (ETH) fiyatı düşüyor

Ethereum (ETH) fiyatı son 24 saatte yaklaşık %8 düştü. Mevcut fiyat 1.260 dolardan işlem görüyor. Celsius, ETH ve WBTC varlıklarını tasfiye etmeye devam ediyor. Aslında şirket, bugün 50.000 ETH, dün 12.000 ETH ve dünden önceki gün 42.000 ETH olmak üzere son üç gün içinde FTX’e yaklaşık 104.000 ETH aktardı. Bu da stresi daha çok yaşattı.

Celsius bugün yaklaşık 9.500 WBTC’yi daha FTX’e aktardı. Ayrıca Celsius, likidite ve operasyonları dengelemek için para çekme, takas ve hesaplar arasındaki transferleri duraklattı.

MakerDAO Vaul, borcunu ödemek ve riski azaltmak için ortalama 1.155$ fiyatla 65.000 ETH sattı. DeFi tokenleri düşmeye devam ettikçe ve şirketler finansal sorunlarla karşı karşıya kaldıkça DeFi sektörü risk altında olmayı sürdürüyor.

Risk iştahı tavan seviyede

İlginç bir şekilde, Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Zhu Su, Twitter profilinden ETH, AVAX, LUNA, SOL, NEAR, MINA ve diğer tokenleri kaldırdı. En büyük stETH sahiplerinden biri olan Three Arrows Capital, ETH varlıklarının çoğunu depeg’den önce Mayıs ayında FTX’e devretti. 

Cüzdan adresindeki ETH bakiyesi sadece 0,4727’dir. Bununla birlikte, firmanın bir miktar STETH’si var. Riski azaltmak için varlıkları azaltmayı düşünüyor olabilir.

1150 doların altına düşen Ethereum (ETH) riskleri

Ethereum (ETH) fiyatı, kripto pazarındaki yoğun satış ve baskı nedeniyle potansiyel olarak 1.150 doların altına düşebilir. DeFi analitik firması Parsec Finance, ETH 1.150 dolara düşerse, yaklaşık 500 milyon dolarlık zincir üstü teminatın tasfiye edilme riskini taşıdığını belirtti. Bu nedenle, fiyat 1.150 doların altına gerileyebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin