İyileşme belirtileri gösteren Bitcoin için bugün izlenecek seviyeler
İyileşme belirtileri gösteren Bitcoin için bugün izlenecek seviyeler

Altcoinler yükselirken Bitcoin boğaları bu seviyede dirençle karşılaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir avuç altcoin çift haneli kazançlar yayınlarken, Bitcoin’in rallisi 34.000 dolarlık dirençle durduruldu.

Bitcoin’in (BTC) 30.000 $’ın altına düşmesi kısa ömürlü oldu çünkü en iyi kripto para birimi MicroStrategy’den 10 milyon dolarlık bir’ düşüşü satın al’ hamlesi dahil yeni bir destek dalgası buldu.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, güçlü girişlerin BTC’nin %4,92 artışla günlük en yüksek 33,866 $’a yükseltmesine yardımcı olduğunu gösteriyor.

Biden yönetiminin Amerika Birleşik Devletleri ekonomisini yeniden canlandırmaya yardımcı olmak için büyük teşvik paketlerinden geçme olasılığı arttıkça, Bitcoin’in rezerv para birimi haline geleceği konusundaki konuşmalar yeniden ortaya çıkmaya başlıyor.

Bitcoin’in son zamanlardaki dalgalanması bazı analistleri BTC’nin bir hedge olmaktan çok döngüsel bir varlık olduğunu söylemeye itse de, son hareketlerin fiyatı, genel olarak kripto para birimlerine yenilenmiş bir ilgi gösteren perakende yatırımcıların dikkatini çekti.

Bank of International Settlements bile dijital para birimlerinin işe yarayabileceğini kabul etti ve kuruluş bu yıl çeşitli merkez bankası dijital para birimi denemelerini başlatma planlarını özetledi.

Artık Bitcoin korku endeksi “Aşırı Açgözlülük” den “Korku” ya çevrildiğine göre, bazı yatırımcılar Warren Buffet’in “sokaklarda kan olduğunda satın alma” tavsiyesini alıyor gibi görünüyor.

Kurumsal yatırımcılar gelecekteki düzenlemelere karşı dikkatli

CrossTower’ın ticaret başkanı Chad Steinglass’a göre, Bitcoin’in düzeltmesi başlangıçta ABD’den gelen kritik yorumlarla tetiklenmiş olabilir.

Hazine Bakanı Yellen’in yorumlarından önce, Bitcoin “düzeltme sonrası konsolidasyon” yaşıyordu. Aralığın hangi tarafının zorlayacağını veya kırılacağını görmek için bekleyen traderlar 34.000 ile 38.000 $ arasında bir değeri bekliyordu.

Steinglass ayrıca, Bitcoin’in sonraki adımlarının kurumsal yatırımcıların eylemleri tarafından belirleneceğini açıklıyor.

“31.000 dolar güçlü bir destek noktasıydı. Bu yüzden en azından herkes satmıyor. Bekleyip o duvarın devam edip etmediğini veya kurumların birikim yapmaya devam edip etmediğini görmemiz gerekecek. Bunu yaparlarsa, eğilimin yeniden yerleşip devam etmesi muhtemeldir. Daha fazla düzenleyici rehberlik bekleyerek kenara çekilirlerse, satın alma akışlarındaki eksiklikler şiddetli bir şekilde hissedilecek.”

Altcoinler geri dönüyor

En iyi altcoinlerin çoğu da bu haftaki düzeltmeden sonra güzel bir şekilde toparlandı. Polkadot (DOT) %7.09 artarak 18 $ ‘a yükselirken, Chainlink (LINK) çift haneli bir artış kaydetti ve 22.31 $’a yükseldi. Tezos (XTZ), %15 artarak 3,36 dolara yükseldi.

Genel kripto para birimi piyasa değeri şu anda 949,8 milyar dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı %64,4 seviyelerinde.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin