Altcoinler yeni zirvelere yükselirken Bitcoin boğaları bu seviyeleri yeniden ele geçirmeyi hedefliyor
Altcoinler yeni zirvelere yükselirken Bitcoin boğaları bu seviyeleri yeniden ele geçirmeyi hedefliyor

Altcoinler yeni zirvelere yükselirken Bitcoin boğaları bu seviyeleri yeniden ele geçirmeyi hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA), Basic Attention Token ve Cardano, Bitcoin ve Ethereum son düzeltmelerinden kurtulmaya çalışırken yeni zirvelere ulaştı.

Bitcoin (BTC) fiyatı 55.000 $’ın altındaki düzeltmeden toparlanmaya devam ediyor ve yazım sırasında yatırımcılar 57.000 $ seviyesini destek olarak yeniden ele geçirmeye çalışıyorlar.

Bitcoin ve toparlanma

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, sabah erken saatlerde yapılan satış dalgasının Bitcoin fiyatını günlük en düşük 53.167 $’a ittiğini ve dip alıcıların devreye girmeyi başardığını, satın alma hacmi eksikliğinin BTC’yi daralan bir aralıkta sabit tuttuğunu gösteriyor.

Bitcoin fiyatı 56.000 ila 58.000 dolar aralığında genel direnci karşılamaya devam edebilirken, potansiyel 6.1 milyar dolarlık Bitcoin opsiyonunun 26 Mart’ta sona ermesi için güçlü bir yükseliş durumu var. Cointelegraph katılımcısı Marcel Pechman’a göre türev verileri gösteriyor ki BTC 52.000 $’ın üzerinde kaldığı sürece yaklaşan vade sonu boğalar için daha avantajlı.

Ethereum (ETH), 13 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.950 $’a yükseldiğinden beri bir konsolidasyon modelinde işlem gördü. Profesyonel yatırımcılar, 1.750 $ seviyesini geçen hafta yapılan birçok düşüş testinin ardından güçlü bir destek olarak görüyor.

Bitcoin fiyatı toparlanırken altcoinler yükseliyor

Ortaklık duyuruları ve borsa listelerinin etkili fiyat hareket ettiricileri olduğu kanıtlandığından, bazı altcoinler Salı günü fiyatlarının düştüğünü gördü.

Günün en büyük duyurusu, Cardano’nun (ADA) gelen transferlerini kabul etmeye başladığını ve “likidite koşulları karşılanırsa, 18 Mart Perşembe günü saat 9.00 PT’de” alım satım hizmetlerini destekleyeceğini ortaya koyan Coinbase Pro’dan geldi.

Terra (LUNA) da bir gecede başka bir çift haneli kazanç sağladı ve 15 Mart’taki en düşük 14,60 $’dan, 1,4 milyar $’ lık işlem hacminde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20,60 $’a %40’tan fazla artış gösterdi.

Basic Attention Token (BAT), blockchain tabanlı web tarayıcısı, bir arama motoru sağlayıcısının satın alınması ve NFT işlevselliğini entegre etme planları dahil olmak üzere birden fazla duyurunun avantajlarından yararlanmaya devam ederken, fiyat 1.18 $’a yükseldi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin