featured

Altcoinler tek tek rengini belli ediyor: Peki Kusama kendi boğasını yaşayabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalarda şu anlık altcoin partisi yaşanıyor. Eskiye göre kayıplar fazla olsa da kenarda nakit bulunduranlar için şu dönem iyi bir fırsat. Haziran ayını baz alırsak birçok varlık iyi şekilde momentum yakaladı. Hatta 1-2 hafta öncesine göre 3x-6x arasında değer kazanlar oldu.

Kusama (KSM), 12 Temmuz’dan bu yana hızlandırılmış bir oranda yukarı doğru hareket ediyor. Ancak henüz alçalan bir direnç çizgisinden çıkamadı.

KSM, 3 Nisan’dan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Bu fiyatı, 13 Haziran’da 43 dolara kadar düştü.

Kusama patlamak için pusuda bekliyor

Fiyat o zamandan beri yükseliyor ve 12 Temmuz’da artış hızını daha çok artırdı. Buna rağmen düşen trend ve direnç çizgisinden çıkamadı. Ek olarak, fiyat 66 dolarlık yatay direnç alanında önemli bir dirençle karşı karşıya.

Eğer kırılırsa, bir sonraki en yakın direnç alanı, 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 106 dolarda olacaktır.

Kripto para tüccarı Faibik, fiyatın uzun vadeli azalan bir direnç çizgisinden çıktığını belirterek KSM grafiğini tweetledi. Ancak, yukarıda belirtildiği gibi, fiyatın bu çizgiden çıkıp çıkmadığı henüz kesin değil. Alım yapacakların soğukkanlı olması gerektiğini ve acele ile işlem açmaması gerektiğini uyaralım.

Yükselen günlük RSI

Günlük zaman dilimine daha yakından bakıldığında RSI, yükseliş veriyor. Fiyatın muhtemelen çizgiden çıkabileceğini gösteren bir yükseliş görünümü sağlıyor.

RSI, 10 Mayıs’tan bu yana yükseliş sapması üretiyor. 16 Temmuz’da 50’nin üzerine çıkmayı başardı. 50’nin üzerindeki hareketlerin yükseliş eğiliminin işaretleri olarak görülmesinin yanı sıra, gösterge aynı zamanda en yüksek seviyenin üzerine çıkarak bir başarısızlık dönüşü dip modelini tamamlıyor. ayrılıklar arasındadır.

KSM’nin gelecek hareketi

Son olarak, altı saatlik grafik de kırılma olasılığı ile uyumlu. Bunun temel nedeni, fiyatın zaten yükselen bir paralel kanaldan çıkmış olması.

Bu tür kanallardan kopuşlar genellikle yeni bir yukarı hareketin başladığını gösterir. Şu anda fiyat, hattı destek olarak doğrulama sürecindedir (yeşil simge).  Başarılı olursa, hattan bir kopuşa yol açacağını görebiliriz.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin