featured

Altcoin’ler yakın gelecekte nasıl performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in 20,000 dolara düşeceğine dair spekülasyonlara rağmen, piyasa hakimiyeti yörüngesi yukarı yönde görünüyor. Ancak, altcoin’ler şu anda bir miktar acı çekiyorlar. Bu yazının yazıldığı sırada Bitcoin’in kripto para piyasasındaki payı şaşırtıcı bir şekilde %47,33 seviyesinde bulunuyor.

BTC %50 pazar payına sahip olabilir mi?

TradingView’de aktif varlığı olan bir yatırımcı olan Project Syndicate’e göre, Bitcoin pazar payını daha da artıracak. Bitcoin’in %50’lik bir zirveye ulaşmasını bekliyor. Bu da sadece düzenleyicilerin kafasındaki durumunu güçlendirebilir. Bitcoin %50 seviyesini yeniden test etmeye devam ederse, Michael Saylor gibi Bitcoin destekçilerinin iddiaları güçlendirilebilir.

altcoin

Geçen ay Microstrategy CEO’su, düzenlemenin hızlanması nedeniyle sektördeki potansiyel bir sarsıntı nedeniyle Bitcoin’de büyük bir yükseliş öngördü. Saylor, düzenlemenin varlık sınıfını 1 trilyon dolarlık varlık sınıfından 10 trilyon dolara taşıyacağını söyledi.

Altcoin’ler yakın gelecekte daha fazla acı çekecek mi?

Project Syndicate, Bitcoin %50 piyasa hâkimiyet seviyesini yeniden test edene kadar altcoin’lerin kötü performans göstermeye devam edeceğini tahmin ediyor. Makro ekonomik durum ve geçen ayki Terra çöküşü nedeniyle, altcoin fiyatları yakın geçmişte büyük kayıplar yaşadı.

Yatırımcılar, altcoin’lerdeki düşüşün temmuz veya ağustos ayına kadar devam edeceğini öne sürüyor. Altcoin yatırımcıları için şu anda durum pek de olumlu gözükmüyor. Bitcoin’in bir süre daha %40-50 hâkimiyet seviyeleri arasında gezinmesi muhtemel.

BTC, %50 hâkimiyet seviyesini tekrar test edene kadar Ethereum ve diğer altcoin’ler bir süre daha kötü performans göstermesini bekleyebiliriz.

Bitcoin son birkaç hafta içinde 29,000 dolar ile 31,500 dolar aralığında işlem gördü. Piyasa liderinin 29,000 dolar civarında dibe vurduğu yönündeki yükseliş iddialarının aksine, tarihsel analizler aksini gösteriyor. CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin fiyatı son 24 saatte %2,79 oranında bir artış yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 30,511 dolar civarında işlem görüyor.

Öte yandan, Bitcoin madencilerinin elde ettiği gelir düşmeye devam ediyor. Bu, piyasa hissiyatı düşüş eğilimindeyken üretim maliyetleri arttığında bile devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin