Altcoinler haftayı nasıl geçirdi? Öne çıkan varlıklar!

Altcoinler haftayı nasıl geçirdi? Öne çıkan varlıklar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz haftayı yoğun geçiren kripto piyasası oldu. Altcoinler yükseliş ve düşüş arasında gidip geldi. Ancak bazı varlıklar haftalık grafikte fazlasıyla düşüş yaşadı. Şimdi 7-14 Ocak arası kayıp yaşayan ve dikkat çeken altcoinlere göz atalım.

Ravencoin

Ravencoin

Haftalık grafikte kayıp yaşayan birinci varlık RVN. Yaklaşık yüzde 17’lik bir yaşayan varlık önemli geri çekilme yaşadı. RVN, Ağustos ayından bu yana azalan bir direnç çizgisiyle birlikte düşüyor. Bu, 4 Aralık’ta 0,064 ABD dolarına kadar düşük bir düşüşe yol açtı. Bu da 0,09 doların yatay destek alanına sapmaya neden oldu. 

Direnç çizgisinden bir kez daha reddedildikten sonra RVN, 10 Ocak’ta 0.09$ alanına geri döndü ve sıçradı. Direnç çizgisinin üzerindeki bir kırılma, artış oranını büyük ölçüde hızlandırabilir.

Helium Coin

Helium Coin

Web3 altyapısına sahip olan HNT, son zamanlarda dikkat çekmişti. Ancak Helium haftalık aralıkta %15 kayıp yaşayanlar kervanına girdi. 17 Aralık’ta HNT alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Üç gün sonra (yeşil simge) destek olarak doğrulamak için geri döndü. Geri dönüşün ardından yukarı doğru hareketini sürdürdü.

Düşmeden önce 45.16 dolara ulaşmayı başardı. En yüksek, 0,5 Fib geri çekilme direnci seviyesinde yapıldı. Daha sonra token 32$ alanına geri döndü. 32 dolar bölgesini destek olarak teyit etmiş oldu. Bu alandan bir sıçrama başlatabilir.

Loopring

Loopring

LRC, aynı Bitcoin gibi 10 Kasım’dan bu yana düşüyor. Yaşadığı ATH’den sonra düşüş trendinde. Ayrıca haftalık performansında yüzde 14,50 geri çekildi. Aşağı yönlü hareketle birlikte 11 Ocak’ta 1,38 $’a kadar düştü.  

Düşüş, yükseliş formasyonu olarak kabul edilen alçalan bir kama şeklini aldı. Ayrıca, varlık 1,45 dolarlık yatay alanda sıçradı. Bir sıçrama meydana gelirse, en yakın direnç alanı 2,62 dolar olacaktır.

Cosmos

Cosmos

20 Eylül’de ATOM, 45 dolara kadar bir sıçrama yaşamıştı. Ancak daha sonrasında düzeltmeye gitti. Altcoinler arasında ortalama bir düşüşün içinde. Haftayı %12,5 kayıpla geçirdi. Çizgi üzerinde yeniden kırılma gelirse tüm zamanlar zirvesini güncelleyebilir.

Decentraland

Decentraland

Metaverse varlıklarına öncülük eden MANA, listede yüzde 10 altında kayıp yaşayan 3 varlıktan biri. 25 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaştığından beri düşüyor. 10 Ocak’ta 3 dolarlık yatay destek alanından ayrıldı ve iki gün sonra direnç olarak doğruladı. Kayıplar toparlanmadıkça yükseliş trendinden bahsetmek mümkün değil.

Filecoin

Filecoin

Listenin sonuna doğru yaklaşırken bir düşüşe imza atan Web3 varlığı FIL. Majör varlıklar arasında gösterilen Filecoin, 5 Eylül’den bu yana düşüyor. 4 Aralık’ta alçalan bir takozdan ve 44 dolarlık yatay alandan kırıldı. Bu da düşüş oranını hızlandırdı.

10 Ocak’ta 26.32$’a kadar düştü. En yakın destek alanı 22$ seviyesinde. 44 dolarlık alan geri alınana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

CRO

CRO

crypto.com borsasının tokenı olan varlık, altcoinler listesinde son sırada yer alıyor. Yaklaşık yüzde 6’lık bir düşüşe imza attı. CRO, 24 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,97 $’a ulaştığından beri düşüyor. Aşağı yönlü hareket şimdiye kadar 4 Aralık’ta 0,36 $’a düştü.

Token, 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesi olan 0,42 dolar destek alanının hemen üzerinde işlem görüyor. 0,32 dolarda yatay destek de var.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin