Altcoinler büyürken Bitcoin hakimiyet oranı düşmeye devam ediyor
Altcoinler büyürken Bitcoin hakimiyet oranı düşmeye devam ediyor

Altcoinler büyürken Bitcoin hakimiyet oranı düşmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Hakimiyet Oranı (BTCD), yılın başındaki zirveden bu yana düşüyor. Şimdi yükseliş eğiliminin tersine döndüğüne dair güçlü işaretler gelmişti. Şu an ise Bitcoin Hakimiyet Oranının % 60’a yakın bir destek bulması ve yukarı doğru bir hareket başlatması bekleniyor.

Bitcoin Hakimiyet oranı uzun vadeli seviyeler

BTCD, 3 Ocak 2021’de uzun vadeli % 71,5 direnç alanının reddedilmesiyle başlayan inişe devam etti.

Şu anda BTCD, Eylül 2020’de başlayan bir önceki yukarı doğru hareketin katalizörü olan bir alanda % 58,5 ile 0,382 Fib desteğine yaklaşıyor.

Teknik göstergeler yavaş yavaş düşüşe geçiyor, ancak trendin tersine döndüğünü henüz onaylamadı. Bu, özellikle RSI’nin 50’nin altına geçtiği gerçeğiyle belirginleşebilir. Ancak, MACD 0’ın üzerinde ve Stokastik osilatör henüz düşüş eğilimi göstermedi.

BTCD oranı

Kısa vadeli beklentiler

Günlük grafik daha yüksek bir görünüm sunuyor.

BTCD, 0.618 ve 0.786 Fib geri çekilme seviyeleri arasında % 60.7 ile% 63.5 arasında bulunan çok muhtemel bir ters bölgede bulunuyor. Bu aynı zamanda Kasım 2020’nin sonunda önemli bir sıçramaya neden olan yatay bir destek alanıdır.

Teknik göstergeler de yükselişe geçti. RSI yükseliş eğilimi yarattı, Stokastik osilatör az önce yükseliş eğilimi gösterdi ve MACD bir yükseliş dönüş sinyali verdi.

Bu, inişin sonuna geldiğini ve BTCD’nin yakında yukarı hareket etmesi gerektiğini gösteriyor.

BTCD Daily Time-Frame

Kısa vadeli grafikler bunu destekliyor ve % 60.70’e doğru bir düşüş beklendiğini gösteriyor.

BTCD, bir A-B-C düzeltici yapının son alt dalgasında görünmektedir ve Fib projeksiyonları ve harici geri çekilmeler kullanılarak % 60.42 ile% 60.84 arasında bir hedef bulunuyor.

BTCD Dalga Sayısı

BTCD Wave Count

Altcoin Endeksi

Kripto para tüccarı @Altstreetbet bir Altcoin Perpetual Index (ALTPERP) grafiğini özetleyerek yakın gelecekte yukarı doğru hareketine devam edebileceğini belirtti.

ALTPERP Movement

O zamandan beri, ALTPERP 1.680 $ direnç alanından çıktı ve şu anda fiyat keşfinde.

Yukarı doğru hareketten önce RSI’daki gizli yükseliş sapması geldi. Bununla birlikte, hem MACD hem de Stokastik RSI zayıflık belirtileri gösteriyor.

Bu nedenle, eğilim hala yükselirken, yavaş yavaş ivme kaybediyor.

ALTPERP Index

Sonuç

Bitcoin Hakimiyet Oranının yakında bir dip bulması ve yukarı doğru bir sıçrama başlatması bekleniyor. Altcoin Perpetual Index trendi hala yükselişe geçerken, zayıflık belirtileri göstermeye başladı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin