featured

Mevcut model, bu altcoin’in fiyatında yüzde 30’luk bir ralliye işaret ediyor! İşte kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CRV, piyasadaki olumsuz hissiyatla birlikte düşen bir kama modeli içinde işlem gördü. Altcoin, son iki aydır kama içinde rezonansa girdi. Hem üst hem de alt trend çizgisini üç kez yeniden test etti.  Piyasa katılımcıları bu kalıba yanıt veriyor. Bu modelin kırılması iyi bir giriş fırsatı yaratacaktır.

CRV fiyatı, kama modelini kırana kadar aşağı yönlü hareketini sürdürecektir.

CRV için gün içi işlem hacmi 65,6 milyon dolardır. Bu da %33’lük bir kayba işaret ediyor.

Teoride düşen kama modeli keskin bir düşüş trendi olarak görünse de, kurulumunun gerçek doğası önceki toparlanmaya devam etmektir. Bu nedenle, formasyonun direnç çizgisinden bir yükseliş kırılması, piyasa duyarlılığında ralliler yaratacak ve satın alma faaliyetlerini ateşleyecektir.

altcoin CRV grafik

Wedge formasyonu içindeki son ayı döngüsünün ardından CRV fiyatı, 0,85 dolarlık birleşik desteğe ve daha düşük bir trend çizgisine geriledi. Ayrıca, alıcılar bu destekten toparlanmaya çalıştı. Ancak kripto piyasasında faiz artışı nedeniyle son zamanlarda yaşanan satışlar küçük bir konsolidasyonu tetikledi.

Yaklaşık iki hafta boyunca CRV, 0,85 dolar ile 0,95 dolar bariyerleri arasında dalgalandı. 1 dolarlık dirençten yükseliş kırılması, bu model içinde yeni bir boğa döngüsünü tetiklemelidir. Bu nedenle, bu yükselişin devamına yanıt olarak, altcoin sonunda direnç trend çizgisini kırmalıdır.

Koparma sonrası ralli, 1 dolarlık son yüksek direnç noktasına ulaşmak için fiyatları %56 daha yükseğe çıkarmalı.

Bununla birlikte, kama deseni modeli kırılamazsa altcoin’in fiyatı 0,85 dolarda bulunan dip desteğe gerileyebilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Bollinger bandı göstergesi: Orta çizginin altında sallanan fiyat, hâkimiyetin şu anda satıcıların elinde olduğunu gösterir.

MACD göstergesi: Düşüş eğilimi gösteren hızlı ve yavaş çizgiler arasındaki dar fark, zayıf bir satış momentumuna işaret ediyor. Ayrıca, bir yükseliş geçişine yaklaşan bu eğimler, boğa döngüsü teorisini desteklemelidir.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1 dolar ve 1,24 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,85 dolar ve 0,65 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin