featured

Bu altcoin’in yatırımcıları sabırlı olmalı! Yüzde 14’lük bir ralli çok da uzak değil…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, piyasadaki düşüş eğilimine rağmen son 24 saatte %8 oranında bir artış kaydetti. Litecoin, Ekim ayında BitPay kullanımına göre en büyük ikinci varlık olarak adını yazdırdı.

LTC, Haziran ayının en düşük seviyesi olan 43 dolara %23 oranında bir düşüşü önlemek için 56 dolarda bulunan destek noktasını korumak zorunda.

altcoin LTC

Altcoin’in fiyatı, FTX’in çöküşünden bu yana diğer kripto para birimlerinin çoğundan nispeten daha iyi performans gösteriyor. Kripto pazarındaki dalgalanmalara rağmen Litecoin, altcoin kullanımında belirgin olan talebini sürdürdü.

Ekim ayında BitPay’de gerçekleştirilen toplam işlemler, Litecoin’in kullanıma göre ikinci en büyük varlık olarak olduğunu gösterdi. Tüm kripto işlemlerinin %25’inden fazlasını oluşturan LTC, tüm işlemlerin %46,38’inden sorumlu olan Bitcoin’in hemen arkasında yer aldı.

En büyük kripto işlemlerinde Ethereum ve Cardano gibilerini geride bırakan Litecoin, kendisini en önemli kripto para birimlerinden biri olarak kabul ettirdi. Bu, bir kurtarma işlemi başlatmak için gerekli olabilir.

Fiyat bir çıkış arıyor

Litecoin fiyatı, FTX kaynaklı kripto piyasası çöküşünden bu yana %22 oranında değer kazandı ve şu anda 62,1 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, yaklaşık bir hafta önce bir yükseliş trendine başladı ve bunu korumaya devam ediyor.

Litecoin fiyatının altındaki SAR mavi noktalarının varlığı yükseliş görünümünü destekliyor. Bu gösterge, o anda aktif olan trendi ve olası geri dönüşleri vurgulamak için kullanılır.

Bu yükseliş trendi devam ederse, LTC 64,3 dolarda bulunan engeli aşabilir. Bu seviyeyi bir destek noktasına çevirmek fiyatın yükselmesi ve 67,3 dolarda bulunan kritik direnci aşması için çok önemlidir. Satın alma baskısı devam ederse LTC, Mayıs’ın en yüksek seviyesi olan 71,2 dolara ulaşma yolunda olabilir.

Ayrıca, uzun vadeli bir yatırım arayan yatırımcılarının korkusunu hesaba katmak önemlidir. Bu, kripto pazarında bir düşüşe yol açarak altcoin’in gidişatını da etkileyebilir. Düşüşün fiyatı etkilemesi durumunda LTC, 56,1 dolarda bulunan destek noktasına doğru düşebilir.

Bu seviyeden daha fazla düşüş, Litecoin’i 9 Kasım’daki çöküşten sonraki fiyat seviyesine itebilir. Böylece kritik destek olan 49,9 dolar test edilebilir. Ancak, 49,9 doların altında kapanan bir günlük mum, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bunun sonucunda tek umut 42,9 dolar seviyesinden bir toparlanma hareketi beklemek olacaktır.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin