Bu altcoin'in yatırımcıları bu göstergelere dikkat etmeli! Teknik analiz
Bu altcoin'in yatırımcıları bu göstergelere dikkat etmeli! Teknik analiz

Bu altcoin’in yatırımcıları bu göstergelere dikkat etmeli! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin yükselen altcoinler arasında yer alıyor. En son yükseliş rallisinin ardından Litecoin (LTC), yükselen bir kanalda (beyaz) yükselirken nihayet uzun vadeli likidite aralığının  üzerinde kapanış gerçekleştirdi.

Altcoin boğaları 4 saatlik 50 EMA’nın 200 EMA’nın (yeşil) üzerine çıkmasıyla son birkaç gün içinde eğilimi kendi lehlerine yönlendirdi. Şimdi, fiyat Bollinger Bantlarının (BB) üst bandını test etmeye devam ederken, 115 dolar işaretine doğru kısa vadeli bir geri çekilme görebilir. Yazım sırasında LTC son 24 saatte %4,1 artışla 119,2 dolardan işlem görüyor.

Sonunda, alıcılar 90 dolar civarında 15 aylık destekte devreye girdi. Sonuç olarak, altcoin 24 Şubat tarihinde 64 haftanın en düşük seviyesinden bugüne kadar %30’un üzerinde yatırım getirisi kaydetti.

Önceki satış kayıplarından kurtulurken, 20/50/200 EMA’sının üzerinde bir kapanış gerçekleşti. Bu arada, 50 EMA, 200 EMA’sı ile bir yükseliş geçişi gerçekleştirdi. Bu okuma, boğaların 116 dolarlık desteği geri alırken trendin sorumluluğunu üstlenmesini gerektiriyor.

LTC, yukarı kanalının alt trend çizgisine doğru kısa vadeli bir gerileme görebilir. Bunu takiben, büyük olasılıkla üç aylık trend çizgisi direncine (beyaz, kesikli) doğru yukarı kanal yörüngesine devam etmesi beklenebilir. Ayrıca, 20 EMA hâlâ kuzeye bakarken, boğalar yükseliş trendini bir süreliğine sağlam tutmak için bir noktaya değindi.

RSI, son iki gün içinde daha düşük zirveler kaydederken aşırı alım bölgesinin yakınında gezindi. Bu okuma yükseliş gücünü doğruladı, ancak fiyatla düşüş eğilimini ortaya çıkardı. Böylece, toparlanmadan önce kısa vadeli bir geri çekilme olasılığını teyit ediyor. Ayrıca, altcoin’in BTC ile %72 30 günlük bir korelasyonu var. Bitcoin’in hareketine yakından bakmak, kârlı bir hamle yapmak için faydalı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin