Bu iki altcoin'in verileri önemli sinyaller veriyor! İşte nedeni
Bu iki altcoin'in verileri önemli sinyaller veriyor! İşte nedeni

Bu iki altcoin’in verileri önemli sinyaller veriyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının önemli altcoinlerinden olan XRP ve ADA, geçen haftayı pozitif fon akışı değerleriyle bitirenlerden oldu. CoinShares’in en son haftalık fon akışı raporuna göre, birkaç kripto para haftayı pozitif akışlarla bitirdi. Bununla birlikte, XRP ve ADA kripto piyasasında yaşanan düşüşe rağmen küçük miktarda da olsa yatırımcılardan ücretsiz fon çekmeyi başardı.

Rapora göre Cardano, haftayı 500.000 dolarlık pozitif fon akışı değeriyle kapatmayı başardı. Diğer taraftan XRP ise 300.000 dolar kazandı. Bu kripto paralar için başarılı olan ortakları, hepsi arasında en yüksek giriş değerine sahip olan Ethereum (ETH) oldu. Ethereum 2,9 milyon dolar 15.7 milyon dolarlık çıkışlı Bitcoin (BTC) ve 1.4 milyon dolarlık çıkışlı Solana (SOL) oldu.

Kripto pazarının geri kalanının arka planına karşı Ethereum’a önemli girişler ise yakın zamanda gerçekleşecek olan birleşme ile açıklanabilir.  XRP ve Cardano tarafından haftanın başarıyla tamamlanması muhtemelen yatırımcıların projelere kalıcı bir inancı olarak kabul edilebilir. Elde edilen verilere göre piyasa hacimlerinin son derece düşük kaldığı bir zamanda, hem XRP hem de ADA, yıllık ortalamanın %55’inde ve tüm yıl için ikinci en düşük seviyede fon getirmeye devam ediyor.

XRP ve ADA’da neler oluyor?

Şu anda, yukarıda açıklanan her iki projenin olumlu yönlerine rağmen, her iki kripto para birimi de çok fazla baskı altında işlem görüyor.

XRP, menkul kıymet olmadığını kanıtlayarak ve on binlerce insanı toplu davalarda birleştirerek ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna karşı mücadele etmeye çalışıyor. Öte yandan Cardano, sistemdeki en ufak bir hatanın bile anında felaket olarak nitelendirildiği, çok gecikmeli Vasil sert çatalını başlatmakla meşgul.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin