featured

Bu altcoin’in teknik göstergeleri boğaların lehine! Bir sonraki hedef daha da yukarıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bugün yapıolan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. 54,88 dolardan bir reddediliş ile karşı karşıya kalan altcoin için destek noktası 51,77 dolarda bulunuyor.

Litecoin, son 24 saatte önemli kazanımlar elde etti. Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 54,55 dolar civarında işlem görüyor. 54,88 dolar seviyesinde reddedilen LTC, eğer buradan bir kırılma yapabilirse 57 doların test edildiğini görebiliriz. Öte yandan 51,77 dolarda bulunan destek noktasının altına bir kırılma yaşanması durumunda ise 50 dolara doğru bir düşüş gerçekleşecektir.

Altcoin, son 24 saatte toplam %5 oranında artış kaydetti ve 54 doların üzerine çıkmayı başardı. LTC, daha önce 51 dolar ile 52 dolar arasında bir konsolidasyon aşamasındaydı. Ancak boğalar hafta başlarken fiyatları yükseltmeyi başardı. Piyasa değeri 3,85 milyar dolara yükseldi ve 24 saatlik işlem hacmi ise 543 milyon dolar.

LTC 1 günlük fiyat grafiği analizi

Günlük grafik, kripto para biriminin şu anda yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Çünkü LTC, daha yüksek dipler yapmayı başardı. Ayılar fiyatı 54 doların altında tutmak için sıkı bir şekilde mücadele ediyor. Ancak boğalar fiyat yükseldikçe üstünlüğü ele geçiriyor.

altcoin LTC grafik

Teknik göstergelerden RSI şu anda 60 seviyesinde işlem görüyor. Bu da piyasanın yükseliş momentumunda olduğunu gösteriyor. Ancak, RSI aşırı alım bölgesine yaklaştığından fiyatlarda bir geri çekilme görebiliriz.

50 EMA şu anda 51,02 dolardan destek sağladığından ve 200 EMA 50,56 dolardan destek sağladığından, üstel hareketli ortalamaların tümü boğalar lehine yığılmış durumda. MACD çizgisi şu anda bir yükseliş işareti olan sinyal çizgisinin üzerinde işlem görüyor. Bu model genellikle yukarı yönlü bir kırılmaya yol açabilir. Dolayısıyla fiyat, yakın zamanda 57 dolar seviyesini test edebilir.

LTC 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik grafik de, altcoin fiyatının boğaların hâkimiyetinde olduğuna işaret diyor. Boğalar günün erken saatlerinde LTC değerini yükseltmeyi başarsa da, fiyat biraz düştü ve şu anda 54,67 dolar civarında işlem görüyor. LTC, teknik göstergelerde de görüldüğü gibi 51,77 dolar seviyesindeki güçlü destek ile 54,88 dolar seviyelerindeki direnç arasında işlem görüyor.

RSI çizgisi 63 seviye civarında hareket ediyor ve bu da piyasanın boğaların lehine olduğunu gösteriyor. Ancak, fiyat mevcut aralığın dışına çıkarsa, fiyatlarda bir artış görebiliriz. 50 EMA 54,02 dolardan direnç sağladığından ve 200 EMA 50,56 dolardan direnç sağladığından EMA’lar karışık bir sinyal veriyor. MACD çizgisi şu anda düşüş işareti olan ancak yakın gelecekte değişebilecek olan sinyal çizgisinin altında işlem görüyor.

Sonuç olarak

LTC fiyat analizinde sonuç olarak, altcoin’in yükseliş eğiliminde olduğunu görebiliriz. Ancak piyasa lideri olan Bitcoin’in net olarak aşağı yönlü hareket etmeye başlaması ile birlikte bir geri dönüş yaşanabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin