featured

Gözde altcoin’in sonraki boğa rallisi bir süre ertelenebilir! İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap (UNI), 6 Kasım itibarıyla en yüksek gelir getiren altcoin’lerden bir tanesi olduğu için manşetlere taşındı. Ayrıca, birkaç diğer olumlu gelişme nedeniyle işler blockchain için oldukça iyimser görünüyordu.

altcoin UNI

Kripto balina izleme platformu WhaleStats’a göre UNI, balinaların da ilgi odağı oldu. UNI, bu yazının yazıldığı sırada, ilk 1000 Ethereum balinasının elinde tuttuğu kriptolar listesinde yer aldı.

Tüm bu gelişmeler, haftalık %5’ten fazla kazanç kaydettiği için altcoin’in grafiğine de yansıdı. CoinMarketCap’e göre, UNI bu yazının yazıldığı sırada 7,58 dolar civarında işlem görüyor ve piyasa değeri ise 5,778,307,914 dolar. İlginç bir şekilde, UNI’nin metriklerine bir bakış atıldığında onlarında yatırımcıların lehine olduğu görülüyor.

İyimser olasılık

Blockchain, geçtiğimiz günlerde Uniswap v3’ün beş farklı zincirde yayında olduğunu duyurdu. Bu, altcoin’in fiyatını yükseltme potansiyeline sahip olabilecek olumlu bir haber olarak kabul edilebilir.

Ayrıca, analitik platform Santiment’ten alınan veriler, UNI’nin Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranının yükseldiğini ortaya koydu. Bu, önümüzdeki günlerde bir fiyat artışı yaşanabileceğine işaret ediyor. Sadece bu değil, aynı zamanda UNI’nin günlük aktif adresleri de 4 Kasım’da bir artış kaydetti.

Aktif adreslerdeki artış, ağdaki artan kullanıcı sayısını yansıttı. UNI’nin ağ büyümesi de aynı yolu izledi ve son zamanlarda arttı. Ancak, bu yazının yazıldığı sırada, her ikisi için de net hafif bir düşüş kaydetti.

Bununla birlikte, her şey altcoin’in lehine çalışmıyordu. CryptoQuant’ın verileri farklı bir hikaye anlattı. Örneğin, UNI’nin döviz rezervleri artıyor. Bu da daha yüksek satış baskısına işaret ettiği için olumsuz bir sinyaldir.

Ayrıca, UNI’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım pozisyonundaydı. Bu, önümüzdeki günlerde fiyatların düşme olasılığını artırıyor.

Çok net olmayan bir senaryo

Altcoin’in günlük grafiği, birkaç piyasa göstergesinin bir fiyat artışı önerdiği, diğerleri ise aksini belirttiği için belirsiz bir resim gösterdi. EMA şeridi, 20 günlük EMA’nın 55 günlük EMA’nın oldukça üzerinde olması nedeniyle alıcıların piyasada avantajlı olduğunu gösterdi.

İlginç bir şekilde, UNI’nin Para Akışı Endeksi (MFI) ve Chaikin Para Akışı (CMF) her ikisi de düşüş kaydetti. Bu göstergeler, güçlü bir düşüş sinyali olan nötr pozisyonlara doğru ilerliyordu. Bu nedenle, yukarıda belirtilen tüm veriler göz önüne alındığında, altcoin’in önümüzdeki günlerde ne yöne gideceği tahmini yapılabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin