featured

Gözde altcoin’in son performansı ışık saçıyor! Parlamaya devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL analizi, fiyatının 45 doları aşması ile birlikte boğaların kesin olarak hâkimiyeti ele geçirdiklerini gösteriyor.

Bu yazının yazıldığı sırada SOL 46,25 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 7 gün içinde %40 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

41 dolar seviyesi destek noktası olarak korunduğu sürece yükseliş eğiliminin devam etmesi bekleniyor. Bununla birlikte, fiyatlar 42 dolardaki direnç noktasının altına düşerse, ayılar yeniden ortaya çıkabilir.

Solana büyük kriptolardan daha iyi performans gösterdi

Gözde altcoin’im son yedi gündeki fiyat hareketi, Ethereum’u geçemese de Bitcoin, BNB, XRP ve Cardano’yu geride bıraktı.

SOL yükselmeye devam ederse, piyasa değeri 16,4 milyar dolar olan Cardano’yu geçebilir. Bu da onu piyasa değerine göre en büyük sekizince kripto para birimi konumuna getirir.

Salı günü, küresel kripto para piyasası değerinin aylar sonra ilk kez 1 trilyon doları aştığını gördü. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin toplam işlem hacmi %1’den fazla azalarak 63 milyar dolara geriledi.

altcoin SOL grafik

Yatırımcılar altcoin’leri düşük fiyatlardan satın almaya devam ettikçe Solana’nın fiyatı güçlü bir sıçrama yaşadı. Altcoin’in 46 dolarlık eşiği aşması ile bu yıl mayıs ayından beri gördüğü en yüksek seviyeye ulaşmış oldu. .

SOL %70’ten fazla yükseldi

SOL, DeFi platformlarının hacmi arttıkça, bugüne kadarki en düşük seviyesinden yüzde 70’ten fazla arttı. Solana’nın 15 milyar dolarlık piyasa değeri, onu piyasadaki dokuzuncu en büyük kripto para birimi yapıyor.

Solana, 44 dolarda bulunan ana engelini aşmayı ve onu destek noktasına dönüştürmeyi başardı. Böylece gözde altcoin, şu anda destek olarak test edilen yükselen üçgen modelinin içinden çıktı. Bu aralık orta vadede sürdürülebilirse 59 dolara giden yol daha az zorlaşacaktır.

SOL fiyatı son 36 saat içinde yaklaşık %20 oranında artış yaşadı. Aylık en düşük seviye olan 38,60 dolardan yeni bir aylık zirve olan 46,25 dolara yükseldi. Hızlı artış, kripto para biriminin yeni zirvelere ulaşabilmesine olanak sağlayacak önemli bir direnç alanını geçmesini sağladı.

Yakın gelecekte, boğalar fiyatları yükseltmeye ve 42,01 dolarda bulunan direnç noktasını aşmaya çalışabilir. Boğalar için aşağıdaki direnç seviyeleri ise 43 dolar ve 43,5 dolar. Fiyatlar yükselen bir üçgen modeli içinde işlem görüyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin