featured

Bu altcoin’in teknik göstergeleri kısa vadede yükselişe işaret ediyor! Aranan ivme bulundu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Fantom (FTM) fiyatı şu anda yükseliş modelinden çıkma sürecinde. Bunu yaparsa yükseliş eğiliminin tersine döndüğü kanıtlanmış olacaktır.

2022 yılı, Aralık 2021’den bu yana TVL değerinde %77,6’lık bir düşüş yaşayan DeFi protokollerine oldukça sert davrandı. Ayrıca çok sayıda DeFi protokolü, temel olarak zayıf risk yönetimi, yetersiz gelir ve aşırı kullanım nedeniyle çöktü.

Ayı piyasasına rağmen, FTM fiyatı güçlü dönüş işaretleri gösteriyor ve yakında yükseliş modelinden çıkabilir.

FTM kritik seviyeyi geri kazandı

Altcoin’in fiyatı, Ekim 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,48 dolara dokunduğundan beri düşüşte. Bu hareket sonucunda fiyat Kasım 2022’de 0,16 dolar ile dip yaptı. Böylece 2021’den beri yürürlükte olan 0,20 dolardaki destek noktası kırılmış oldu.

Bu tür uzun vadeli yapılardan kaynaklanan arızalar genellikle önemli düşüşlere yol açarken, FTM fiyatı kısa bir süre sonra bölgeyi geri aldı. Sonuç olarak, alanı geri almadan önce yalnızca destek noktasının altına saptı.

Ayrıca fiyat, yukarıda belirtilen tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana mevcut olan alçalan bir direnç çizgisinden de çıktı.

Altcoin’in fiyat hareketinin yanında başka yükseliş işaretleri de var. Haftalık RSI, önemli miktarda yükseliş sapması oluşturdu. Ek olarak, sapmalar arasındaki yüksek seviyenin üzerine çıkarak bir yükseliş başarısızlığı salınım modelini tamamladı.

Bu nedenle, en olası FTM fiyat tahmini 0,41 dolarda bulunan bir sonraki uzun vadeli dirence doğru bir artıştır. Ancak, 0,20 dolar bölgesinin altında bir haftalık kapanış, bu yükseliş hipotezini geçersiz kılacaktır.

altcoin FTM grafik

FTM kısa vadeli fiyat tahmini

Günlük zaman dilimindeki teknik analiz de yükseliş gösteriyor. Sonuç olarak, altcoin’in fiyatı kısa vadede yükselişe geçebilir.

Bunun iki ana nedeni vardır: Bir yükseliş modelinin oluşturulması ve RSI’daki yükseliş okumalarıdır. Fantom fiyatı, Mayıs ayının başından bu yana alçalan bir takoz içinde işlem görüyor. Ve şu anda dağılma sürecinde. Bunu yapmak, haftalık grafikte yükselişin tersine döndüğünü teyit etmede uzun bir yol kat edecek ve gelecekteki fiyat için olumlu etkileri olacaktır.

Ardından, günlük RSI artıyor ve alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Bu da, yükseliş eğiliminin başka bir işaretidir.

Yani takozdan bir kırılma, FTM belirteci için yükselişin tersine dönmesinin başladığını doğrulayacaktır.

Sonuç olarak, en olası FTM fiyat tahmini, günlük zaman dilimindeki takozdan bir kırılma ve 0,40 dolarlık direnç alanına doğru bir artıştır. Eğer altcoin’in fiyatı 0,20 doların altında bir kapanış gerçekleştirirse yükseliş hipotezi geçersiz olacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin