Popüler altcoin'in işlem hacminde dikkat çeken artış! Beklenen yükseliş geliyor mu?
Popüler altcoin'in işlem hacminde dikkat çeken artış! Beklenen yükseliş geliyor mu?

Popüler altcoin’in işlem hacminde dikkat çeken artış! Beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, büyüme potansiyeli olan sağlam bir altcoin olarak piyasada yer alıyor. Token, son 24 saat içinde işlem hacminde yüzde 18 artış gösterdi. Popüler altcoin, Şubat 2022’nin sonunda 100 dolara ulaşma potansiyeline sahip görünüyor. Altcoin hızlı, güvenli, ölçeklenebilir ve merkezi olmayan uygulamalar ve pazarlar sağlamayı amaçlayan web ölçeğinde bir blockchain projesi olarak yer alıyor.

Altcoin’in birçok geliştiricinin gözünde ana çekiciliği, teorik olarak saniyede 50.000 işlemi (TPS) işlem başına düşük maliyetle işleme yeteneği onu diğer ağlarla rekabet edebilir konuma getiriyor. Bu önemli özellikleriyle en popüler projelerden biri olarak piyasada yer alıyor.

Popüler altcoin eski performansına geri dönecek mi?

24 Ocak’ta, son kripto pazarındaki düşüş ve ağ sorunlarından sonra Solana’nın satın almaya değer olup olmadığı önemli bir tartışma konusu oldu. Solana Labs CEO’su Anatoly Yakovenko, 25 Ocak 2022’de bir Twitter ileti dizisinde altcoin’in ağ performansıyla ilgili endişeleri dile getirdi.

Yakovenko, sorunları gidermek için güncellemelerin önümüzdeki 4 ile 5 hafta boyunca uygulanacağını ifade etti. Yakovenko ayrıca, tek düğümleri saniyede muazzam bir hızda yinelenen mesajlarla bloke eden ve yinelenen işleme için bir ağ hatası olduğunu tespit etti.

Başka bir deyişle, çoğaltma imza doğrulamasından sonra çok geç yürütülebilir ve etkili olması çok uzun sürebilir. Bu, 1.8.14 sürümünde giderilen bir hata. Ek olarak, ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in, Solana‘nın ERC-20’ye alternatifi olan SPL’nin veya Solana Program tokenlerinin çekilmesine dair spekülasyonlar bulunuyor.

Şu anda bunun spekülatif olduğunu ve Coinbase’in konu hakkında yorum yapmadığını belirtmekte fayda var. Bu SPL tokenlerinin listelenmesi, Coinbase’in token yerleştirme stratejisine yönelik büyük bir gelişmeyi işaret edebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin