featured

Gözde altcoin’in yeni yıldaki fiyat hareketi yatırımcılarını rahatlatıyor! Düzeltme gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz yıl, başta piyasa lideri Bitcoin olmak üzere birçok altcoin’in fiyatını aşağı çeken bir kriz yaşandı. Şimdi ise piyasa nihayet toparlanma belirtileri göstermeye başladı. 2023’ün ilk iki haftasında, çoğu kripto para birimi %15’in üzerinde bir artış eğilimi gösterdi. Ve bu en iyi performans gösterenler arasında Solana da var.

SOL, 12 dolardan 23,79 dolara ulaştıktan sonra nihayet bu yıl (şimdiye kadar) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Şu anda piyasa değerine göre kripto para birimleri arasında 11. sırada yer alıyor. Şimdi asıl soru şu: Altcoin’in fiyatında 30 dolara doğru bir artış daha yaşanabilir mi?

Altcoin bir düşüş yaşayabilir mi?

Şimdilik bunu söylemek için oldukça erken. Solana geçen yılki FTX ve Alameda krizlerinin ardından toparlanmaya daha yeni başladı. Bu aşamada, devam eden FTX soruşturması nedeniyle alacaklılara geri ödeme yapmak için SOL token’larında 700 dolar ve SPL token’larının da 500 milyon doların üzerinde bir tasfiyenin gerçekleşmek üzere olduğu görülüyor. Coinglass verilerine göre son 24 saat içinde, şimdiden 5,18 milyon doların üzerinde token tasfiye edildi. Bu durumda, önümüzdeki haftalarda altcoin fiyatında bir düşüş trendi bekleniyor.

altcoin SOL

Yine de, Solana ekosistemi için hâlâ iyi işaretler mevcut. Solana blockchain’i için oluşturulmuş bir cüzdan olan Solflare’nin lansmanı, topluluktan olumlu ilgi gördü. Solflare, kullanıcıların ağ tıkanıklığını aşmak için öncelikli işlem ücretlerini ödemesine olanak tanır. Solana ağının tıkalı olup olmadığını otomatik olarak algılar ve bir işlemi diğerlerine göre önceliklendirmek için ücretleri biraz artırır.

Önümüzdeki aylarda Solana ve piyasadaki diğer altcoin’leri ilgi çekici konumlarda görebiliriz. Bu nedenle gerçekleşecek güncellemeleri dikkatle takip etmek gerekiyor.

FxLeaders


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin