featured

Bu altcoin’in grafiğindeki boğa formasyonu umut vadediyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CRV, 14 Ağustos’ta bir akşam yıldızı mumuyla 1,44 dolarda bulunan direnç noktasından geri döndü. Kripto pazarındaki genel duyguyla birlikte hızlanan ve sonucunda ortaya çıkan olumsuz hissiyat fiyatı %31,5 oranında düşürdü. Bununla birlikte, geri çekilme rallisi, bazı toparlanma işaretleri öngören 1 dolarda bulunan psikolojik olarak da kritik olan destek noktasında durdu.

CRV grafiği, çift dipli bir model oluşturma olasılığını gösteriyor. 20 günlük EMA seviyesi, altcoin fiyatına dinamik direnç sağlar

CRV için gün içi işlem hacmi 91,3 milyon dolardır. Bu da %5,8’lik bir kayba işaret etmektedir.

Altcoin’in fiyatı 1 dolara düşerek haziran ve temmuz aylarında kazandıklarının %60’ını kaybetti. Alıcılar bu psikolojik seviyeden toparlanmaya çalıştılar. Ancak 1,23 doları geçemediler ve geri döndüler. 29 Ağustos’ta, altcoin’in fiyatı bu destek noktasından yükselen bir mum ile toparlandı. Hemen ardından da bu seviyeyi yüksek bir birikim bölgesi olarak doğruladı.

Bugün, altcoin’in fiyatı %1,85 oranında değer kazandı ve yükselişini devam ettirmeye çalışıyor. CRV fiyatı 1,078 dolarda bulunan küçük bir direnci kırmış olsa da, hacim etkinliği henüz alıcıların taahhüdünü doğrulamak için toplanamadı.

altcoin CRV grafik

Eğer satın alma baskısı devam ederse, fiyat %13 oranında bir artış yaşayarak 1,23 dolara yükselebilir. Bu boğa koşusu, çift dipli bir desenin oluşumunu tamamlayacaktır. Bu fiyat modeli, trendin tersine çevrilmesi için oldukça iyidir. Böylece CRV alıcılarının önceki toparlanmaya devam etmelerine yardımcı olabilir.

Böylece, 1.23 dolarlık boyun çizgisinden olası bir çıkış, satın alma momentumunu hızlandıracak ve fiyatları %16’lık artışla 1,44 dolara itecek.

Öte yandan, yükseliş momentumu 1,08 dolar veya 1,23 dolar işaretinin üzerinde devam edemezse altcoin 1 dolarda bulunan destek noktasının altına düşebilir.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: 1 dolarlık desteğin tersine çevrilmesine ilişkin bir yükseliş ayrışması, altta yatan yükseliş trendindeki büyümeye işaret ediyor. Ayrıca orta çizginin üzerindeki gösterge eğimi, yatırımcıların toparlanma faaliyetine olan güvenini yansıtacaktır.

Bollinger bandı: Bu gösterge CRV fiyatının, sonunda fiyat düzeltmesini geri döndüren ve genişleten küçük bir yükselişe tanık olduğunu gösteriyor.

Altcoin CRV için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,23 dolar ve 1,44 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1 dolar ve 1,08 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin