featured

Bu altcoin’in teknik göstergeleri sağlam bir ralliye işaret ediyor! İşte kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CRV, şu anda günlük zaman diliminde yükselen bir kanal modeli içinde işlem görüyor. Ayrıca altcoin, son zamanlarda formasyonun destek çizgisinden toparlandı. Bu da formasyon içinde başka bir boğa döngüsüne işaret ediyor. Bununla birlikte RSI göstergesindeki düşüş eğilimi, yükseliş momentumundaki zayıflığı yansıtıyor ve olası bir kırılmaya işaret ediyor.

Destek noktasındaki tersine dönüş CRV fiyatının 1,5 doları aşması için iyi bir katalizör olabilir.  Destek noktasında yaşanacak herhangi bir arıza yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

CRV için gün içi işlem hacmi 209 milyon dolardır. Bu da %8,5 oranında bir artış yaşandığı anlamına geliyor.

CRV fiyatı, 0,54 dolardan başlattığı tersine dönüş hareketi ile son iki ayda %158 oranında yükseliş kaydetti. Boğa koşusu, günlük grafikte yükselen kanal modelini ve 100 günlük SMA seviyesini kırmayı başardı.

Bununla birlikte, 1,55 dolarda bulunan arz bölgesi, yükseliş büyümesini kontrol altında tutan önemli bir düşüş dönüm noktası olduğunu kanıtladı. Yükselen trend çizgisi 20 günlük EMA ve 1,3 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının birleşmesinden başlayan son boğa döngüsü, yükseliş hareketlerini yeniden ateşliyor.

Son 24 saat içinde CRV, %5,24 oranında bir artış yaşadı. Bu da bir boğayı içine çeken bir mum ile sonuçlandı. Ayrıca, günlük muma eklenen uzun mum reddi, genel arzdaki baskıyı gösterir. Bu nedenle, boğa döngüsüne girmeyi ümit eden yatırımcılar herhangi bir erken geri dönüş tuzağından kaçınmak için mum kapanışına ciddi şekilde dikkat etmelidir.

Satın alma baskısı 100 günlük EMA seviyesinin üzerinde devam ederse, altcoin’in fiyatı muhtemelen 1,5 dolarlık arz bölgesini aşacak. Bunun ardından ise 1,75 dolara ulaşmak için yeni bir ralli başlatacak.

altcoin CRV grafik

Öte yandan, alıcılar daha yüksek fiyat reddinin önüne geçemezlerse destek noktasının altına düşüş gerçekleşebilir. Bu durumda da 1 dolarda bulunan kritik talep seviyesi yeniden test edilebilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Küçük bir fiyat düzeltmesinin ortasında ADX eğimi, zayıf yükseliş momentumunu gösteren önemli bir düşüş gösteriyor. Gösterge eğimi, geri çekilme sonrası ralli sırasında yeterli büyüme sağlayamazsa, altcoin’in destek noktasını kırması oldukça yüksek bir ihtimal olacaktır.

Buna karşılık CRV fiyatına sürekli destek sağlayan 20 günlük EMA seviyesi, alıcıların arızayı önlemesi için ek engeller sağlar. Ayrıca, 20 ve 50 günlük EMA’dan potansiyel bir yükseliş geçişi, piyasaya daha fazla alıcı çekebilir.

Altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,56 dolar ve 1,73 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,3 dolar ve 1,08 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin