featured

Bu altcoin’in teknik göstergeleri boğaların lehine! Yüzde 14’lük ralli için hazır olun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan SNX, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Fiyat, son zamanlardaki yükseliş piyasası yapısının ortasında daha fazla kazanç sağlamaya hazırlanıyor. Ancak, devam eden konsolidasyonu kırmak için ek satın alma hareketleri gerekiyor. Eğer altcoin’in fiyatı 3,20 dolarda bulunan engeli aşabilirse, yatırımcılar için iyi bir satın alma fırsatı oluşacaktır.

Bu yazının yazıldığı sırada SNX 3,04 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %0,79 oranında değer kazandığı anlamına geliyor. CoinMarketCap verilerine göre 24 saatlik işlem hacmi ise %167 oranında artarak 155,625,035 dolara yükseldi.

altcoin SNX grafik

Synthetix fiyatı, konsolidasyon günlerinin ardından yükselişe geçiyor. Günlük grafikteki yükseliş formasyonu boğaları umutlu kılıyor. Ancak, 2,92 dolar seviyesinin altında bir günlük kapanış gerçekleşmesi durumda endişeler başlayabilir.

Konsolidasyon genişliyor

Günlük grafikte, Synthetix fiyatı bir “Yükselen Kanal” modeli içinde işlem görüyor.

Şu anda altcoin fiyatı, kanalın destek seviyesinin yakınında geziniyor. Fiyat, satıcıların ortaya çıkması nedeniyle son yükselişinin ardından, 11 Ağustos’tan 20 Ağustos’a kadar %35’ten fazla düşüş yaşayarak dip seviyelerine derin bir dalış yaptı.

Daha fazla baskı eklemek için fiyat, 50 günlük üstel hareketli ortalamanın altına düştü ve endişe verici bir durum ortaya çıktı.

Ayrıca, “Gartley paterni” olarak adlandırılan bir yükseliş modelinin oluşumu, olumlu bir duygu verir. Bu, önceki trendinin Fibonacci düzelmesinin %78,6’sından geri dönmeye başladığında ortaya çıkan kısa vadeli bir geri dönüş formasyonudur.

Bu modele göre, %50 Fib’e doğru bir sıçrama bekleyebiliriz.

Altcoin için en yakın destek noktası 2,92 dolar seviyesinde iken, en yakın direnç noktası ise 3,35 dolarda bulunuyor. Fiyatın direnç seviyesini kırma ve hedefine ulaşma olasılığı daha yüksektir.  Dolayısıyla şu anda düşüşten satın alma hareketini yapmak için doğru bir zamandır.

Buna karşılık, 2,920 dolar seviyesinin altında bir kırılma gerçekleşmesi durumunda yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Bunun sonucunda da fiyat 2,80 doların altına düşüş yaşayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin