Bu altcoin'in fiyatı yapılan anlaşmanın ardından yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?
Bu altcoin'in fiyatı yapılan anlaşmanın ardından yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?

Bu altcoin’in fiyatı yapılan anlaşmanın ardından yükselişe geçti! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin NEAR haftaya %10 oranında yükselişle başladı. Token son 24 saat içerisinde yükselişken son 7 günde %25’ten fazla değer kazandı. Şu anda 5,18 dolardan işlem görüyor. NEAR Vakfı’nın 100 milyon dolarlık bir risk sermayesi ve girişim laboratuvarının lansmanını duyurduğu haberinin çıkmasının ardından yükselişini devam ettiriyor.

Yeni lansman, Web3’ün kapsamını genişletmeyi amaçlıyor. Lansman, Caerus Ventures ile ortaklığında gerçekleşiyor. Altcoin’in  haberlerine yanıt olarak NEAR’ın piyasa değeri %9 arttı. Girişim fonu başlangıçta 50 milyon dolara sahip olacak ve A Serisi fonlamada 100 milyon dolarlık bir uzatma gerçekleşecek.

NEAR nedir?

$NEAR, Web 3.0 ekosistemini genişletmek isteyen bir grup olan NEAR protokolünün simgesini temsil ediyor. Ayrıca, Web 3.0 geliştiricileri için JavaScript ve blockchain için Rust’ta kodlamalarına yardımcı olacak araçlar oluşmasına katkı sağlıyor. Ayrıca, ölçeklenebilir bir blockchain ağına da sahip.

Ayrıca Web 3.0 uygulamalarının ölçeklenebilirliğini artırmak için yeni Sharding teknolojisinin tanıtımını da gerçekleştirdi. Sharding, işlemlerin yürütülmek üzere daha küçük gruplara ayrıldığı ve ardından ölçeklenebilirliği geliştirmek için birleştirildiği bir teknolojiye deniliyor. Altcoin yeni teknolojisi sayesinde uygulamalarına bir milyar kullanıcı eklemeyi hedefliyor. Near’ın cüzdanı ve stake ürünü de bulunuyor. Ayrıca özel anahtarının olması tek sahibi olmasına izin verir.

NEAR fiyatı daha ne kadar yükselebilir?

NEAR’ın girişim fonu duyurusu tek başarısı değil. Şu anda protokolünde 800’den fazla Web 3.0 projesinin dağıtıldığını duyurdu. Ayrıca NEARCON’u Portekiz’de yürütüyor. NEARCON iyi giderse tokenin fiyatı yükselmeye devam edebilir. Ancak yatırımcılar FED’in alacağı faiz kararlarını göz önünde bulundurmalı.

coingape 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin