featured

Popüler altcoin’in boğaları yükselişe hazır mı? Teknik veriler bu konuyu aydınlatıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan LINK fiyatının yükseliş için hazır olup olmadığı oldukça merak ediliyor. Chainlink ağı, Web3 oracle hizmetleri sağlayıcısı olarak stratejik konumu sayesinde güçlü kullanıcı büyümesinin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Ancak, yukarıda bahsedilen büyüme şu ana kadar altcoin LINK’in performansına yansımadı.

LINK token’ının fiyat hareketi 2021’in 4. çeyreğinden bu yana büyük ölçüde düşüş gösterdi. Ancak düşüş momentumu mayıs ayından bu yana önemli ölçüde azaldı. Aslında, mevcut harekete bakılırsa boğalar hâkimiyeti devralmaya çekiniyor.

Altcoin, temmuz ayının ilk haftasında kama modelinden çıkmayı başardı. Öyle olsa bile bu yazının yazıldığı sırada fiyat, grafiklerde yan hareket etmeye devam ediyor.

altcoin LINK grafik

LINK, son 24 saatte %2,11 oranında bir düşüş yaşamasının ardından şu anda ‘lik bir düşüşün ardından, yazının yazıldığı sırada 6,17 dolar civarında işlem görüyor. RSI, 8 Haziran’dan bu yana %50 aralığında seyrediyor. Ayrıca, MFI son 48 saat içinde yönsel momentum eksikliğine işaret etti.

Mücadeleye devam ediyor

LINK yatırımcıları, azalan faaliyet nedeniyle şu anda bir belirsizlik aşamasından geçiyor. Bu, destek noktasında daha fazla aşağı yönlü baskı olmamasına rağmen böyle.

Zincir içi ölçümler, aktif adreslerin temmuz ayının başından bu yana önemli ölçüde düştüğünü ortaya koyuyor. Aktif adresler 30 Haziran’da 6,490 iken, 9 Temmuz’da 1,971’e düştü.

Aynı dönemde alıcı adresleri 1 Temmuz’da 3,720 iken 9 Temmuz’da 1,590’a düşerken, gönderme adresleri ise 1,687’den 813’e düştü. Bu, daha düşük fiyat hareketine rağmen, ellerinde tuttukları altcoin’leri satın alanlara göre satan daha az adres olduğu anlamına gelir.

Döviz dengeleri ve akışları da benzer bir sonucu ortaya çıkardı. Döviz bakiyeleri son 30 günde önemli ölçüde düştü. Borsa bakiyeleri, son dört haftada 90,96 milyon LINK token’ından 86,59 milyon tokan oldu.

Aynı dönemde döviz çıkışları ve girişleri de önemli ölçüde düştü.

Altcoin’in Santiment’teki adres dengesine göre tedarik dağılımı, son haftalarda balinaların bölündüğünü ortaya koydu. 27 ve 28 Haziran arasında 10 milyondan fazla LINK’e sahip adresler varlıklarını %60,84’ten %55,38’e düşürdü.

Bakiyeler, bu yazının yazıldığı sırada %55,35 seviyesindeydi. Bu arada, 1 milyon ila 10 milyon adet token tutan adresler, 27 ve 29 Haziran arasında varlıklarını %16,32’den %21,66’ya yükseltti. 10 Temmuz’a kadar altcoin’in toplam arzının %21,38’ini kontrol ettiler.

100,000 ila 1 milyon LINK’e sahip adresler, 6 ila 10 Temmuz arasında bakiyelerini %9,14’ten %8,77’ye düşürdü.

Sonuç olarak

Bu arz dağılımı ölçümleri, azaltılmış aktivite ve daha istikrarlı dengeler önerir. Bunlar aynı zamanda azalan döviz akışlarının kanıtıdır. Bu, LINK’in fiyat hareketinin, yatırımcı güveni geri gelene kadar hareketsizliğini bir süre daha uzatabileceği anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin