featured

Gözde altcoin’in boğaları yeniden güçlendi, yükseliş başladı! Fiyat hedefine ulaşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için direnç noktası 13,98 dolarda iken, destek noktası ise 13,42 dolar seviyesinde bulunuyor.

Solana bugün, 13,42 dolarda bulunan destek noktasını kırdı ve yukarı yönlü harekete başladı. Yükseliş trendi son birkaç gündür güçleniyor. Bu trend sonucunda fiyat,13,98 dolardaki direnci kırmayı başardı. Altcoin’in önümüzdeki hafta, daha da yüksek seviyelere çıkması bekleniyor. Ancak bunun için 13,87 dolardaki desteğin kesin olarak kırılması gerekiyor.

Son 24 saatte kripto para piyasası liderleri de yeşilde işlem görmeye başladı. Bitcoin %2,35 oranında değer kazanırken, Ethereum ise %4,03 oranında bir artış kaydetti.

SOL 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, yükseliş eğiliminin devam edeceğine işaret ediyor. Boğalar yeniden güç kazandı ve fiyatı yukarı çekmeye hazır görünüyorlar.

gözde altcoin SOL grafik

24 saatlik grafikte, SOL fiyatının tüm önemli hareketli ortalamaların üzerinde işlem gördüğü söylenebilir. Benzer şekilde, MACD eğrisi, son 24 saat içinde nötr bölgeyi geçti. Bunlar gözde altcoin’in fiyat hareketi için olumlu hareketlerdir. RSI değeri şu anda 37,20 işaretinde ve güçlü bir yükselişe işaret ediyor. Sonuç olarak, fiyat önümüzdeki haftalarda yükselmeye ve yeni zirvelere ulaşmaya devam edecek gibi görünüyor.

SOL 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik SOL fiyat grafiği, son birkaç saat için önemli bir yükseliş kaydedildiğini gösteriyor. Fiyat artışının çoğu boğaların çabalarından geldi ve fiyat sürekli olarak yükseldi. En son fiyat zirvesi 13,87 dolar olarak belirlendi. Bu da, piyasa duyarlılığının yükselişe geçtiğini açıkça ortaya koyuyor.

4 saatlik grafikteki RSI göstergesi şu anda 51,19 işaretinde bulunuyor. Bu da ufukta güçlü bir ralli olabileceği anlamına geliyor. MACD de pozitif değerlere döndü. 4 saatlik grafikteki hareketli ortalama değerleri de fiyat değerinin üzerinde bulunuyor.

Sonuç olarak

SOL fiyat analizinde sonuç olarak, yükseliş hareketlerinin başladığı ve boğaların güçlendiği görülüyor. Gözde altcoin’in fiyatının birkaç saat daha geri çekildikten sonra yukarı yönlü devam etmesi bekleniliyor. Eğer yükseliş trendi devam ederse, bir sonraki direnç noktası 13,98 dolarda olacaktır. Bu direncin kırılması sonucunda da fiyat hızla 14 dolara yükselecektir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin