featured

Gözde altcoin’in boğaları yeniden güç kazandı! Yakın vadede büyük bir ralli gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor.

Solana, pazar büyük bir yukarı yönlü potansiyel gösterdiğinden olumlu işaretler gönderiyor. Boğalar, piyasanın kontrolünü yeniden ele geçirmiş durumda. Ancak ayılar, kontrolü tekrar ele geçirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaktır.

SOL, bu yazının yazıldığı sırada 13,26 dolar civarında işlem görüyor. 642,375,423 dolarlık işlem hacmi ve 4,797,947,375 dolarlık canlı piyasa değeri ile son 24 saatte %10,93 oranında artış kaydetti. Kripto para birimleri arasındaki sıralamada ise 15. sırada yer alıyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik, fiyat yukarı doğru hareket ederken piyasanın mevcut durumunun yükseliş potansiyeline sahip olduğunu göstermektedir. Ayrıca, piyasanın oynaklığı artan bir hareketi takip ederek kripto para birimini her iki uçta da değişken olmaya daha duyarlı hâle getiriyor. Bollinger bandının üst sınırı gözde altcoin için en güçlü direnç görevi gören 13,61 dolarda iken, alt sınır ise en güçlü destek görevi gören 10,84 dolarda bulunuyor.

altcoin SOL grafik

SOL fiyatı Hareketli Ortalama eğrisi üzerinde hareket ederek piyasanın yükselişe işaret ettiğini gösteriyor. Ancak, piyasada bugün artan bir dalgalanma yaşanırken fiyat da pozitif eğilimini korumak için mücadele ediyor. Bununla birlikte SOL, geri çekilen dirençten uzaklaşıyor gibi görünüyor. Bu da tutarlı dinamiklerle azalan bir pazara işaret ediyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 57 işaretinde bulunuyor. Bu da altcoin’in enflasyon bölgesine girmesini sağlıyor.

24 saatlik fiyat grafiği analizi:

SOL fiyatı son günlerde dalgalı bir hareket yaşadı. Ancak volatilite azalıyor.

Gözde altcoin’in fiyatı, yükseliş momentumuna işaret ederek Hareketli Ortalama eğrisini geçiyor. Bununla birlikte, destek ve direnç yaklaşıyor. Bu da azalan volatiliteyi ve pozitif bir trendi sürdürmek için büyük bir şans olduğunu gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 32 işaretinde bulunuyor. Artan RSI puanı, satın alma faaliyetinin satış faaliyetinden daha fazla olduğunu gösterir.

Sonuç olarak

SOL fiyat analizinde sonuç olarak, daha fazla yükselişin kapıda olduğu söylenebilir. Dahası, gözde altcoin’in boğaları caydırıcılıklarını gösterdiler. Bu yüzden yakında uzun vadede piyasanın kontrolünü ele geçirebilir. Bu nedenle, boğaların ayıları tamamen devre dışı bırakmasıyla Solana’nın umut verici bir geleceğe sahip olması bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin