featured

Bu altcoin’in grafiğindeki boğa modeli yükselişe işaret ediyor! Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, 6 dolar seviyesinden yükselişe geçmesinin ardından burayı bir birikim bölgesi olarak doğrulayacaktır. Bu teorinin destekçisi altcoin’in grafiğindeki dipli bir modelin oluşması oldu. Bu modelin etkisi altında fiyat, 6,52 dolarda bulunan direnç noktasını kırmalıdır.

DOT fiyatı, 6 doların altında güçlü bir talep gücü gösteriyor. Çift dip modeli, piyasa değerinde %11’lik bir büyüme sağlıyor.

altcoin DOT

Polkadot için 24 saatlik işlem hacmi 376,5 milyon dolardır. Bu da %98’lik bir kazanıma işaret etmektedir.

Kripto piyasasındaki son satışların ortasında, DOT fiyatı temmuz ayının destek bölgesi olan 6,1 dolar ile 6 dolar arasına geri döndü. Fiyat, bu seviyenin üzerinde yaklaşık bir hafta geçirdi. Bunun sonucunda da 6,52 ile 6 dolar arasında dar bir aralık yarattı.

Ancak teknik tablo bu konsolidasyonu çift dipli bir formasyon olarak gösterdi. Ünlü yükseliş tersine dönüş paterni genellikle piyasanın dibinde görülür ve yatırımcılara bir kurtarma fırsatı sunar.

Bugün, DOT %4,52 oranında bir artış kaydetti. Ayrıca, 6 dolarlık psikolojik destekte bir sabah yıldızı mumu oluşturmuş durumda. Hacim hareketinde yeterli bir artışla altcoin’in fiyatı, modelin 5,6 dolarda bulunan boyun çizgisi direncine ulaşabilir.

Bu dirençten bir yükseliş kırılması, geri dönüş modelini tetikleyecektir. Bunun sonucunda da DOT, 7,3 ​​dolarda bulunan direnç noktasına ulaşmak için %11,5 oranında yükselecektir.

Öte yandan DOT, 6,52 dolarda bulunan direnç noktasının altında kalırsa, devam eden konsolidasyon birkaç işlem seansı daha sürecektir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Göreceli güç endeksi: Günlük RSI eğimi, fiyat konsolidasyonuna rağmen yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu, yükseliş eğilimi ile de kademeli bir artışa işaret ediyor. Bu farklılık aynı zamanda fiyatların toparlanması için daha iyi bir olasılık sunuyor.

DMA’lar: Kritik DMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altındaki ticaret, yükseliş toparlanmasının ileride birden fazla dirençle karşılaşacağını gösteriyor. Ayrıca, düşüş eğiliminin eşiğindeki 50 ve 200 DMA, piyasada daha fazla satış faaliyetini teşvik edebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin