Bu altcoin'in adres sayısında olağanüstü artış yaşandı! İşte detaylar
Bu altcoin'in adres sayısında olağanüstü artış yaşandı! İşte detaylar

Bu altcoin’in adres sayısında olağanüstü artış yaşandı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında gözde altcoin’lerden biri de FTM. Fantom ağı dikkat çekmeye devam ediyor. Fantom Vakfı tarafından açıklandığı gibi, Fantom ağı dikkate değer bir şekilde büyüyor. Andre Cronje ve Anton Nell’in DeFi alanından çıkışıyla ilgili endişelere rağmen, ağın hedeflerinden sapmadığını söyleyebiliriz.

Altcoin’de olağanüstü adres artışı

FTM Scan’den elde edilen veriler, geçen ay 364,874 benzersiz adresin ağa katıldığını gösteriyor. Rakam, aynı zaman aralığında yalnızca 4.637 benzersiz adresin eklendiği geçen yıla kıyasla %77,69 gibi etkileyici bir büyüme yaşandığını ortaya koyuyor.

Image

Fantom, DeFi uygulamalarını destekleyen merkezi olmayan bir temel blockchain platformu olarak kripto piyasasında yer alıyor. Fantom 2018’de kurulan Katman 1 ağı, DeFi’ye daha ucuz, daha hızlı ve ölçeklenebilir erişim sağlamayı amaçlıyor.

Bu ayın başlarında, DeFi’nin öncüsü olarak görülen Andre Cronje ve Fantom’un kıdemli çözüm geliştiricisi Anton Nell, DeFi alanından ayrıldıklarını açıkladığında topluluk üyeleri arasında bir miktar korku yaşandı. DeFi kullanıcıları, ayrılmalarının Fantom da dahil olmak üzere geliştiricilerin ilişkili olduğu birkaç DeFi projesine zarar vereceğinden endişe duyuyorlardı. Ancak, Fantom Vakfı blogunda yayınlanan bir açıklamada vakıf, Andre Cronje’nin yalnızca teknik danışman olarak hizmet ettiğini ve blockchain için temel bir geliştirici olmadığını açıkladı.

Geliştiricinin ayrılmasıyla birlikte altcoin düşüş yaşadı. Açıklama ve son yükseltmelere ilişkin güvenceler, varlığın fiyatını toparlanmaya itti. Geçen hafta vakıf, Poloniex ile ortaklığını ve Wormhole protokolü ve Crypto.com’dan desteğini açıkladı. İki gün sonra vakıf, depolama kullanımını, güvenliği ve ağ performansını iyileştirmek için önemli yükseltmeleri kullanıma sunma planlarını açıkladı.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin