featured

Bu altcoin’i bir haftalık etkileyici performansının ardından neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meta’nın duyurusunun ardından, gözde altcoin’lerden bir tanesi olan FLOW, son 30 günde yaklaşık %83 oranında değer kazandı.

FLOW, son 7 gün içinde %51 oranında yükselerek yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Böylece altcoin, 100 günlük basit hareketli ortalamasının üzerine çıktı. Bununla birlikte teknik göstergelerden RSI aşırı alım bölgesine girdi.

altcoin FLOW

FLOW, 3,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto para birimleri arasındaki sıralamasına 28. sırada yer alıyor.

Altcoin’in bu rallisi, blockchain’in Meta Platforms ile ortaklığının duyurusunun ardından geldi.

Projenin kendisi, geliştiricilerin NFT’ler oluşturmasına ve takas etmesine olanak tanırken, yerel kripto para birimi olan FLOW, blockchain’i sürdürmenin ve çalıştırmanın bir anahtarı olarak görev yapar. Altcoin, toplam işin düğümler arasında bölünmesine izin vermek için ağının birçok alt bölümünü oluşturmayı hedeflediği için popülerlik kazandı.

FLOW ve NFT’ler

Meta Platforms’un, NFT girişimini 100’den fazla ülkeye genişletmek için blockchain’den yararlanma kararının ardından, altcoin son yedi gün içinde %51 oranında artış kaydetti. Daha spesifik olarak, Meta Platforms’un yan kuruluşu olan Instagram, fotoğraf ve video paylaşım platformunda yakın zamanda pilot uygulaması yapılan bir dijital koleksiyon özelliğinin uluslararası genişlemesi için arka uç altyapısını sağlayacak.

FLOW, satın alma baskısı ile karşılaştı ve duyuru gününde token başına 2,62 dolardan işlem görerek %38 oranında arttı. Bu seviye, altcoin için iki ayın en yüksek seviyesini temsil ediyor.

FLOW daha sonra 100 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) üzerine çıktı ve işlem hacimleri %1,253 gibi büyük bir artış gösterdi. Ayrıca Coinglass verilerine göre, FLOW’un fiyat artışı, Binance gibi borsalarda vadeli işlem pozisyonlarında üç haneli artışla destekleniyor.

Instagram ayrıca, genişleme planının bir parçası olarak kullanım için uyumlu üçüncü taraf cüzdanlar olarak Coinbase cüzdanı ve Dapper cüzdanını desteklediğini duyurdu.

Kutlanacak çok şey olsa da yatırımcılar, altcoin’in uzun vadeli performansının korkunç olduğunu düşünerek ondan uzaklaşabilir. FLOW, 5 Nisan 2021’de 46,16 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Bunun ardından ise %93 oranında bir düşüş yaşamıştı.

Altcoin, şu anda 3,02 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca 3,1 milyar dolarlık piyasa değeri ile dünya çapında kripto para birimleri arasında 28. sırada yer alıyor. Fiyatı son 24 saatte %14 arttı ve RSI aşırı alım bölgesine girdi. Fiyat 20-EMA seviyesinin altına düşerse, FLOW 2,50 dolarda bulunan Fibonacci düzeltme seviyesine düşebilir. Bu seviyenin altında bir kırılmanın ardından da altcoin’in fiyatı 2 dolara kadar gerileyebilir.

Flow’un piyasaya sunduğu yenilikler arasında yer alan NBA Top Shot, CryptoKitties ve Dapper cüzdan ile en yeni ortaklığı sektör tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Birçok kişi de Instagram’ın FLOW’u nereye götüreceğini heyecanla bekliyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Teknik analiz, altcoin’deki kısa vadeli duyarlılığın nötr olduğunu ve bu yazının yazıldığı sırada 9 düşüş sinyaline kıyasla 17 göstergenin yükseliş sinyali gösterdiğini gösteriyor.

Günlük EMA’lar çoğunlukla alım sinyalleri verirken, RSI ise 75,2 endeksinde bulunuyor.

30 veya daha düşük bir RSI okuması, aşırı satım veya düşük değerli bir durumu gösterirken, 70’in üzerindeki bir okuma, varlığın aşırı değerlendiğini veya aşırı satın alındığını gösterir.

FxEmpire

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin