featured

Bugünün en çok kazanan 2 altcoin’i önümüzdeki hafta nasıl performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında belirsizlikler devam ederken bu 2 altcoin günün en çok değer kazananları oldu. Cardano, üç haftanın en yüksek seviyesine yükselmesiyle cumartesi gününün kayda değer kazananlarından biri oldu.

Bir diğer yeşilde işlem gören altcoin ise SAND oldu. Kripto para piyasasındaki duyarlılık çoğunlukla yükselişini sürdürdüğü için birkaç haftanın zirvesine yükselmeyi başardı. Genel olarak ise küresel kripto piyasası değeri, bu yazının yazıldığı sırada yaklaşık %2 oranında artış kaydetti.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), art arda dördüncü işlem seansı içinde yükselirken cumartesi günü üç haftanın en yüksek seviyesine tırmandı.

Cuma günkü 0,4894 dolarlık dip seviyesinin ardından gözde altcoin, hafta sonuna başlamak için 0,5235 dolarlık bir zirveye ulaştı.

altcoin ADA grafik

Cumartesi gününün zirvesi, altcoin’in 18 Ağustos’tan bu yana işlem gördüğü en yüksek nokta. Bu, fiyatların büyük bir direnç noktasının üzerine çıkmasıyla birlikte geldi.

0,5115 dolarlık tavan günün erken saatlerinde kırıldı. Böylece ve 10 günlük (kırmızı) hareketli ortalama 25 günlük değerin üzerine çıktı.

Grafiğe bakıldığında bir diğer dikkate değer olay, 14 günlük Göreceli Güç Endeksinin (RSI) de 56 işaretinin üzerine çıkmasıdır.

Şimdi RSI 58 işaretine yakın bir yerde bulunuyor. Eğer endeks 60,40’lık yüksek direnç noktasına ulaşırsa, ADA fiyatının yeniden 0,5440 dolara ulaştığını görebiliriz.

Sandbox (SAND)

SAND fiyatı da birkaç haftanın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla hafta sonuna başlamak için dikkate değer bir hareket gerçekleştirdi.

Gözde metaverse altcoin, cumartesi günü 1 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. Daha sonra ise gün içi en yüksek seviyesi olan 1,02 dolara kadar tırmandı.

Bugünkü zirve, altcoin’in 26 Ağustos’tan bu yana ulaştığı en güçlü nokta. Bu değer, arka arkaya dört gün süren kazanımların ardından geldi.

Ancak bazı analistler, RSI değerinin 49,30’da bir tavanla çarpışmaya hazır göründüğü için bu koşunun kısa sürebileceğini düşünüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada RSI, fiyatın 1,35 doların üzerinde işlem gördüğü ağustos ortasından bu yana en yüksek seviyesi olan 48,33 civarında bulunuyor.

RSI yaklaşmakta olan engeli aşarsa, boğalar muhtemelen 1,10 dolar civarında bulunan direnç noktasını kırmayı hedefleyecektir.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin