featured

Balinaların bu altcoin’e olan ilgisi devam ederken, yatırımcılar neden dikkatli olmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats’a göre Curve Finance (CRV), 4 Kasım’da Ethereum (ETH) balinaları tarafından ilgi gösterilen ilk on kripto para birimi arasına girdi. Balina izleme platformu, ilk 100 balinanın dönem içinde yaklaşık 5,000 CRV token’ı ticaretinde bulunduğunu gösterdi.

altcoin CRV

Neler oluyor?

Güncellemenin ardından CoinMarketCap’ten gelen ayrıntılar, zincir üstü likidite belirteci için bir fiyat artışı olduğunu gösterdi. 4 Kasım itibariyle CRV, 18 Eylül’den beri ulaşamadığı bir dönüm noktası olan 1 dolar civarında işlem görmeye başladı.

Bununla birlikte, yükselen hacim olmadan dönüm noktası imkansız olurdu. Fiyat takip platformu, CRV’nin hacminin 3 ve 4 Kasım arasında %56 oranında artarak 108,23 milyon dolara ulaştığını ortaya koydu. Bu, daha fazla sayıda CRV işleminin yukarıda belirtilen süre içinde ağ çevresinde toplandığını gösteriyor.

Artışlara rağmen, altcoin’in tüm yönleri takip edilmedi. Santiment’e göre, 2 Kasım’da 184 olan ağ büyümesi, bu yazının yazıldığı sırada 125’e düşmüştü. Düşüş nedeniyle, CRV’nin devam eden fiyat artışı beklentilerini düşürmesi gerekebilir.

Ayrıca yukarıdaki veriler, Curve ağında oluşturulan adres sayısının 3 ile 4 Kasım arasında azaldığını gösteriyor. Bu nedenle, kullanıcı benimsemesi zirveye yakın değil. Dolayısıyla, altcoin’in zirveye yeniden ulaşmasına yardımcı olmak için birikim yapanlar mevcut yatırımcılardı. Bu seviyeyi sürdürmek için CRV’in, yetki alanı dışındaki kripto yatırımcıları arasında daha fazla popülerlik kazanması gerekebilir.

Toplam Değer Kilitli (TVL) için Curve, 3 Kasım’daki değerini korumayı başardı. DeFi Llama’ya göre, altcoin’in TVL’si 4 Kasım itibariyle 5,95 milyar dolardı. Bu da son yedi gün içinde %2,88’lik bir artış yaşandığı anlamına geliyor. Bu, CRV altındaki zincirlerin, daha fazla yatırımcı eklemedeki eksikliklerine rağmen, nispeten daha fazla likidite çektiğini ima etti.

Yatırımcılar yeniden düşünmeli

Altcoin’in mevcut durumu göz önüne alındığında, yatırımcıların kârlarını realize etmedikleri görülüyor. Bununla birlikte yatırımcıların biraz daha fazla dikkatli olması gerekiyor.

Santiment’e göre MVRV, CRV’nin düşük değerli durumundan çıkmakta olabileceğini gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin