featured

İşte bu altcoin’e yatırım yapmadan önce bilmeniz gereken her şey! – Algorand (ALGO)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Florida Üniversitesi, gelişmiş katman 1 hisse senedi blockchain’ini keşfetmek için Algorand ile bir ortaklık duyurdu. Algorand, dApp’lerin lansmanı ve 2,3 milyon dolarlık finansman sağlayan bir GameFi projesiyle DeFi sektöründe damga vurmaya hazırlanıyor. TxnLab ayrıca, yılın 2. çeyreğinde piyasaya sürülmek üzere bir Algorand Non-Fungible Domain’in geliştirildiğini duyurdu. Grayscale, şu anda 0,953 dolardan işlem gören altcoin ALGO’yu değerlendirmeye aldığı token’lar arasına ekledi.

Algorand; merkezi olmayan, hız ve güvenlik üçlemesini aynı anda çözmek için oluşturulmuş bir ağdır. Algorand’ın izinsiz ve açık kaynaklı blockchain’i gayrimenkul, telif hakkı, mikro finans ve daha pek çok alanda kullanılmıştır.

Eylül 2021 tarihinde, El Salvador hükümetinin blockchain altyapıları inşa etmek için Algorand’ı seçmesinden sonra karbon negatif blockchain ağı manşetlere taşındı. Peki, Algorand son zamanlarda nasıl bir performans sergiledi?

Son gelişmeler

Yukarda bahsedilen üçlemeyi çözen Algorand, geliştiriciler tarafından en çok tercih edilenlerden biri haline geldi. Sonuç olarak, Algorand kısa süre önce Florida Üniversitesi ile Blockchain Laboratuvarını geliştirmek için bir ortaklık duyurdu.

Duyuruya göre, blockchain laboratuvarının gelişimi Algorand tarafından desteklenecek. Algorand, bir yıllık ortaklığın bir parçası olarak, kendi teknolojisinin özel kullanımıyla blockchain eğitimini desteklemek için sağlam bir program oluşturacak.

Algorand, Merkez Bankası Dijital Para Birimlerinin (CBDC’ler) geliştirilmesinde dünyanın dört bir yanından kullanıcılara sahip. Algorand kısa süre önce bir CBDC Dashboard’un piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Bu model, gösterge tablosunun görselleştirdiği gerçekçi ödeme akışlarını simüle etmemizi sağlar. Bu, politika yapıcıların bir CBDC tasarlarken sahip oldukları tasarım seçeneklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olacak.

Algorand’ın giderek daha popüler hale geldiği bir başka alan ise merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü geliştiricileri arasında olmasıdır. Algorand’ın DeFi alanı büyüdükçe, DappRadar artık Algorand dApp’lerini izlediğini duyurdu.

Algorand’ın DeFi sektöründeki yeri büyüdükçe, blockchain’indeki ilk GameFi projesi olan Zone, 15 Ocak tarihinde ilk teklifini başlatmadan önce 2,35 milyon dolarlık fon topladı.

Planlanan etkinlikler

Algorand’ın projeleri, Grayscale Investment’ın dikkatini çekti. Yakın tarihli bir duyuruda Grayscale, Algorand’ın yerel token’ı olan ALGO’yu listelemeye başladı.

Algorand, şu anda blockchain’i üzerine bir NFT pazarının inşa edildiğini duyurdu. 21 Ocak tarihinde TxnLab, Algorand’ın isim servisini ve pazar yerini oluşturmak için kullanacağı 1,25 milyon dolar toplandığını duyurdu.

TnxLab’a göre, ilk NFT pazarı 2022’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülecek. Ayrıca Algodrop, 30 Ocak’ta Algorand’da bir NFT platformunun başlatılacağını duyurdu. Bu NFT platformu Monkelab tarafından oluşturuldu.

Altcoin ALGO fiyat analizi

Altcoin’in son performansı, faiz oranlarındaki artışlar ve artan enflasyon korkularının büyük satışlara yol açması sebebiyle genel kripto para piyasası ile benzer. Altcoin ALGO, son 24 saatte %2 oranında değer kazanmasına rağmen, 2022 yılından başından bu yana büyük kayıplar kaydetti.

ALGO altcoin grafik

ALGO şu anda 0,953 dolardan işlem görüyor. Altcoin mevcut olarak 6,22 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto para piyasasındaki genel sıralamada 25. sırada yer alıyor.

ALGO topluluğu

Algorand’ın blockchain üçlemesine yönelik benzersiz çözümü, güçlü takipçilerden oluşan bir topluluk yarattı. Ayrıca, Algorand’ın merkezi olmayan çerçevesi, topluluk üyelerinin projenin karar alma sürecinin bir parçası olmasını da sağlar.

ALGO topluluğu şimdi, altcoin’i DeFi’nin geleceği olarak gören projeye büyük inananlardan kişilerden oluşuyor. Birçok kullanıcı twitter’da ALGO hakkındaki düşüncelerini dile getiriyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin