featured

Bu altcoin’e yatırım yapmak için Şubat 2022 iyi bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MINA 6,7 dolarlık rekor seviyesinin aşağısında işlem görüyor. Altcoin için mevcut destek noktası 2 dolar seviyesinde bulunuyor. ABD hükümetinin kripto para birimleri hakkındaki politikası genellikle riskli varlıklar üzerinde bir baskı olarak görülüyor.

MINA, 11 Kasım tarihinden bu yana 6,7 dolardan 2,06 dolara kadar geriledi. Altcoin’in mevcut fiyatı ise 2,26 dolar seviyesinde bulunuyor.

Dünyanın en hafif blockchain’i

Mina, gerçek dünya ile kripto arasında bir ağ geçidi oluşturma misyonuna sahip ve katılımcılar tarafından desteklenen, dünyanın en hafif blockchain’idir.

Diğer birçok blockchain protokolü internet ile etkileşime girmez. Ağırdırlar ve düğümleri çalıştırmak için aracılara ihtiyaç duyarlar. Bu da uygulamaların elde edecekleri faydaları sınırlar. Mina, herhangi bir web sitesiyle etkileşime girebilir. Ayrıca geliştiricilerin ve kullanıcıların hassas verilerinin gizliliğinden ödün vermeden gerçek dünyadaki sorunları değiştirmek için bilgi işlemdeki bilgilerden yararlanmalarını sağlar.

Mina, düğümleri çalıştırmak için aracılara ihtiyaç duymaz. Tüm Mina blockchain’i yalnızca birkaç tweet boyutunda yani yaklaşık olarak 22 kb1’dir.

Bu blockchain, tutarlı büyüklükte bir kriptografik kanıt üzerine inşa edildiğinden, ölçeklense bile erişilebilir kalacaktır.

Herkes eşler arası bağlantı kurabilir. Ayrıca zinciri hızlı bir şekilde senkronize edip doğrulayabilirken, katılımcılar ayrıca güçlü sansür direncine erişebilir ve blockchain’i güvence altına alabilir.

Mina gerçekten merkezi değildir. Bu nedenle zinciri senkronize eden herkes aynı zamanda işlemleri tam bir düğüm gibi doğrular ve hisse kanıtı anlaşmasına katılabilir.

Bu proje, kripto alanına aşina olmayan müşteriler için mümkün olan en basit deneyimi sağlamak için çok çaba harcıyor. Mina en büyük ve en aktif topluluklardan birine sahip.

Bu blockchain’in yerel belirteci, ağ işlemlerini yürütmek için kullanılan MINA’dır. Kullanıcılar ayrıca ağı güvence altına alırken veya diğer herhangi bir kripto para birimi gibi takas ederken bir ödül kazanmak için MINA token’larını stake edebilirler.

Altcoin MINA 2021 yılının kasım ayının ikinci haftasında etkileyici bir kazanç elde etti. 11 Kasım tarihinde de 6,7 dolar ile rekor seviyesine ulaştı.

ABD merkez bankası, mart ayında başlayan faiz artırımları ile pandemi dönemi ekonomik destek önlemlerinden uzaklaşmanın sinyallerini verdi. Bu gibi durumlarda, borçlanma maliyeti daha pahalı hale geldikçe risk altındaki varlıklar zarar görme eğilimindedir.

Altcoin yükselişe hazır mı?

MINA, 11 Kasım’da kaydedilen 6,7 dolarlık rekor seviyesinden büyük oranda düşüş yaşadı. Teknik analizlere göre de ayı piyasasında kalmaya devam ediyor.

Altcoin için mevcut destek seviyesi 2 dolarda bulunuyor. Eğer fiyat bunun altına düşerse, bir sonraki fiyat hedefi 1,5 dolar veya daha aşağısı olabilir.

altcoin MINA grafik

Öte yandan, fiyat 25 doların üzerine çıkarsa, bu güçlü bir “satın al” sinyali olur. Böylece altcoin’in 30 dolarda duran bir direnç seviyesine kadar yolu açık olabilir.

Sonuç olarak

Sonuç olarak MINA, 6,7 dolarlık rekor seviyesinden oldukça aşağıda işlem görüyor. Teknik analizlere göre, bu kripto para birimi ayı piyasasında kalmaya devam ediyor. Yatırımcılar, eğer Bitcoin 30000 dolarlık desteğin altına düşerse MINA fiyatının daha da zayıflayabileceğini akıllarında bulundurmalılar.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin