featured

Bu altcoin’e yatırım yapmayı düşünenlerin dikkatli olması gerekiyor! İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan HBAR, kendi ağında bir staking başlatmayı planlıyor.

Bireylerin ve işletmelerin dApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan Web3 için halka açık bir ağ olan Hedera, geçtiğimiz günlerde yeni bir duyuru yaptı.

Hedera’nın resmi hesabından paylaşılan bir tweet’te, HBAR staking’in 22 Ekim’de başlayacağı belirtildi. Ayrıca, uygun stake edilen hesaplar için ödüllerin dağıtımı her 24 saatte bir gerçekleşecektir.

altcoin HBAR

Dolayısıyla, bu gelişmenin Hedera ağı üzerinde ne tür bir etkisi olacağını göreceğiz.

Gerçekten de bazı iyi haberler var

Hedera ağının büyüme gösterdiği alanlardan biri DeFi alanıydı. Aşağıdaki görselden de anlaşılacağı gibi, Hedera’nın TVL’si Eylül’den sonra muazzam bir büyümeye tanık oldu. 21 Ekim itibariyle, Hedera’nın TVL’si 17,17 milyon dolardı. Ayrıca bu değer, 20 ile 21 Ekim arasında %0,03 oranında bir artış kaydetti.

İyileşme gözlemlenen bir diğer alan ise NFT pazarı oldu. Hedera ağının en iyi performans gösteren NFT koleksiyonlarından biri olan Earthlings.land, hacim açısından muazzam bir artışa tanık oldu.

NFT’ler için bir veri ve keşif platformu olan Stockwits NFTs’e göre, Earthlings.land, 20 ve 21 Ekim arasında hacminde %2,152’lik bir artış yaşadı. Ayrıca HANGRY BARBOONS gibi projeler de bu alanda bazı gelişme belirtileri gösterdi.

Hedera ağının geliştirme faaliyeti de geçen hafta büyüme belirtileri gösterdi. Aşağıdaki görüntüden de görülebileceği gibi, altcoin’in geliştirme faaliyeti muazzam bir şekilde arttı. Bu, Hedera ağında uygulanması planlanan gelecek geliştirmelerin ve yükseltmelerin bir göstergesi olabilir.

Ancak, HBAR’ın hacmi 14 Ekim’den bu yana önemli ölçüde azaldı. Altcoin’in hacmi 21 Ekim itibariyle 151,2 milyondan 32,57 milyona düştü. Piyasa değeri de aynı süre içinde değer kaybetti.

Altcoin’in azalan hacmine ve piyasa değerine rağmen, Hedera ağı işbirlikleri yapmaktan çekinmedi. Yakın tarihli bir duyuruda Hedera, LGElectronics’in yaklaşmakta olan NFT pazarı için bir temel olarak Hedera ağını kullanacağını belirtti.

Bu yazının yazıldığı sırada HBAR, 0,0592 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin’in değeri son 24 saatte %1’lik bir artış kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin