Bu altcoin’e sahipseniz dikkat! Düşüş derinleşebilir
Bu altcoin’e sahipseniz dikkat! Düşüş derinleşebilir

Bu altcoin’e sahipseniz dikkat! Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün önemli bir dirençle karşı karşıya kalan altcoin bu direnci geçemedi. Cosmos’un yerel tokeni ATOM, dün 45 dolar direnç seviyesini geçememesinin ardından son 24 saat içinde değerinin yüzde 9’un üzerinde değer kaybetti. Kripto para piyasası, Bitcoin ve diğer büyük kripto paraların şu anda düşük performans göstermesiyle hafta sonu boyunca olumlu performansını devam ettiremedi.

ATOM, 45 dolar direncini aşamadı

Cosmos ekosisteminin yerel tokeni ATOM, dün 44 dolar seviyesine ulaştı. Önemli bir direnç olan 45 dolarlık direnç seviyesini geçemedi. Altcoin 45 dolar direncini geçebilseydi yükseliş trendinde herhangi bir sorun olmayacaktı. Dünkü performans, kripto paranın bu ayın başlarındaki performansına benziyor.

Ancak dün 44 dolara ulaştığından beri ATOM düşük performans gösteriyor. Kripto para, son 24 saatte değerinin %9’undan fazlasını kaybetti ve yazım sırasında 38 doların üzerinde işlem görüyor.

Cosmos, birlikte çalışabilir farklı blockchainlerde oluşan bir ağ oluşturmayı amaçlayan bir proje olarak piyasada yer alıyor. Ana zinciri Cosmos Hub, Zones olarak adlandırılan uyumlu blockchainlr için merkezi bir defter görevi görüyor. Bölgeler son derece özelleştirilebilir, bu da geliştiricilerin kendi kripto paralarını tasarlamalarını kolaylaştırır.

ATOM’un son zamanlardaki düşük performansının arkasında, piyasadaki düşük performans dışında önemli bir etken bulunmuyor. Daha geniş kripto para piyasası son 24 saat içinde düşük performans gösterdi ve düşük performans devam ederse toplam piyasa değeri yakında 2 trilyon doların altına kadar gerileyebilir.

ATOM için düşüş derinleşebilir!

ATOM günlük grafiği, altcoinin son birkaç saatteki düşük performansına rağmen hâlâ yükseliş eğiliminde yer alıyor. Ancak düşüş eğilimi devam ederse, ATOM gün sonundan daha derin bir düşüşle karşılaşabilir.

Yazım sırasında ATOM, 50 günlük hareketli ortalama fiyatı olan 30,44 doların üzerinde yani 38,3 dolardan işlem görüyor. MACD göstergesi kripto paranın yılın başından bu yana gösterdiği mükemmel performans sayesinde şu anda pozitif bölgede yer alırken RSI göstergesi tarafsız bölgede yer alıyor.

Bunlara ek olarak ATOM’un aşırı satım bölgesine kaymasını bekleyebiliriz. ATOM, piyasa koşulu değişmeden kalırsa önümüzdeki saatlerde 35 dolar destek seviyesinin altına düşme riskiyle karşı karşıya kalır.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin