featured

Bu altcoin’e sahipseniz dikkat etmeniz gereken kritik seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında geçtiğimiz gece Bitcoin’in yaşadığı çöküşün hemen ardından altcoin’ler de yüksek oranlarda değer kaybetmişlerdi. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan LTC dün düşük oranlarda işlem gördü.

Altcoin LTC, 5 Aralık tarihinden bu yana fiyat hareketinin seyrettiği yatay aralığın alt sınırı olan 141.50 dolar seviyesinin altına düştü. Fiyat hareketi şu an için 131.40 dolar seviyesinin yakınında duraklamış durumda. Ancak yine de 141.50 doların altına yaşanan düşüş altcoin’in fiyat hareket görünümünü nötrden düşüşe çevirdi.

Altcoin ltc

131.40 dolar seviyesinin altına yaşanacak net bir kırılma, 23 Temmuz tarihindeki yüksek iç salınımın işaret ettiği 122.00 bölgesine doğru gitmesine yol açabilir. Bu kırılma LTC alcoin’ini düşüş hareketini o günün en düşük seviyesi olan 113.00 dolar kadar götürebilir. Eğer ayılar da orada durmaya istekli değilse, fiyatın 20 Temmuz tarihinin en düşük seviyesi olan 103.20 dolara doğru itildiğini görebiliriz.

Kısa vadeli osilatörlere bakıldığında, RSI’nin 30 çizgisinin altına düştüğünü ve MACD’nin hem sıfır hem de tetik çizgilerinin altında kaldığı görülebilir. Her iki gösterge de negatif hızı tespit ediyor. Bu da kripto para birimi LTC’de daha fazla düşüş yaşanabilme yönündeki tahminleri destekliyor.

Altcoin LTC yükselişe geçebilir mi?

Yükseliş durumundan ise yalnızca aralığın üst sınırı olan 166.00 doğar engelinin üzerinde bir kırılma yaşanırsa bahsedilmeye başlanılabilir. Bu yükseliş, günlük grafikte yaklaşan daha yüksek bir seviyeyi teyit eder.

Ardından ise 26 Kasım tarihindeki iç dalgalanmanın işaret ettiği 189.50 dolar bölgesine doğru yükselişlere zemin hazırlayabilir. LTC için 199,00 dolar seviyesinin üzerinde yaşanabilecek bir başka kırılma ise boğaların 3 Aralık tarihinin en yüksek seviyesi olan 208,00 doları test etmesine izin verebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin