featured

Piyasanın havası bu altcoin’e iyi geldi, kritik seviyeyi yeniden kazandı! Yükselişi sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan XMR, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 140 dolarda iken, destek noktası ise 133 dolar seviyesinde bulunuyor.

XMR fiyat analizi, alıcıların katılımının artması ve piyasada daha fazla satın alma faaliyetinin gerçekleşmesi nedeniyle bugün için yükseliş eğilimi gösteriyor. Yükseliş rallisi son dört gündür devam ediyor ve fiyat bu süre zarfında 132,7 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı başardı. Yükseliş momentumu yoğunlaştıkça, boğalar bir sonraki hedef olan 140 dolarlık direnci kırmaya hazırlanıyor.  Ancak bu hedefe ulaşılabilmesi için alıcıların ısrarcı davranması gerekiyor.

XMR 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük XMR fiyat grafiğinde, gün boyunca fiyatın artış yaşaması sebebiyle alıcıların avantajlı olduğu görülüyor. Boğalar, şu anda piyasaya hâkim olduğu için fiyat önemli bir gelişme gösterdi. Bugün yükseliş trendi ile altcoin’in fiyatı 138,9 dolara kadar yükseldi.

XMR altcoin grafik

Yükseliş ivmesi sayesinde fiyat, volatilite göstergesinin üst sınırını aştı ve son 24 saatte %3,87 oranında değer kazandı. Trend çoğunlukla geçen hafta yukarı yönlü olduğundan, altcoin bu süre zarfında %8,77 değer kazandı. Hareketli ortalama (MA) değeri ise 129,7 dolarda bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta SMA 20 ile SMA 50 eğrisi arasında bir geçiş gerçekleşti. Şu andaSMA 20, yine bir başka yükseliş göstergesi olan SMA 50 eğrisinin üzerinde işlem görüyor. Volatilite artıyor, bu da önümüzdeki günlerde fiyatta daha fazla yükselişin beklendiği anlamına geliyor.

Bollinger Bantları’nın üst limiti, XMR için direnç görevi gören seviyesinin hemen altında 138,7dolar seviyesinde iken, alt limit ise en güçlü destek görevi gören 109,88 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı 57 işaretine kadar yükseldi. Ancak eğri düzleşiyor ve bu da piyasada artan satış baskısına işaret ediyor.

XMR 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiği de günlük grafik gibi yükselişe işaret ediyor. Fiyat, önceki saatlerde beklenmedik bir düşüş yaşasa da, önceki seansın sonunda geri çekilmeye başlaması ve bugüne kadar düzeltmeye devam etmesi nedeniyle, şu anda durum alıcıları destekliyor.

Dört saatlik fiyat grafiğindeki Hareketli Ortalama 136,6 dolarda bulunuyor.

Bollinger Bantları genişledikçe altcoin için volatilite yüksek bir hızda artıyor. RSI, 63 endeksinde ve bu da yükseliş işaretlerinden bir tanesi. Dolayısıyla, altcoin fiyatının daha fazla canlanması yüksek olasılıklar arasında bulunuyor.

Sonuç olarak

Günlük ve saatlik XMR fiyat analizi, trendin boğaların lehine olduğunu gösteriyor. Altcoin’in değerinde tekrar bir artış görüldüğü için satın alma etkinliği artıyor. Boğalar, yakında bir teste tabi tutulacak olan 140 dolarda bulunan direnç noktasını aşmayı hedefliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin