featured

Bu altcoin’e dikkat etmeye başlamak için iyi bir zaman olabilir! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi Algorand fiyatı çok zor günler geçirdi. Yalnızca bu hafta yaklaşık olarak %55 oranında değer kaybetti. ALGO, 2021’in en düşük seviyelerine düştükten sonra bir sıçrama yaşadı.

altcoin ALGO grafik

On beş ayın en düşük seviyesindeki büyük satın alma baskısı, muhtemelen yaklaşan bir yükseliş hareketine işaret ediyor.

Algorand fiyat hareketi, diğer tüm kripto para birimlerinden ve neredeyse tüm diğer risk altındaki varlık sınıflarından farklı değildi. Haftalık %52’lik bir kaybın ardından alıcılar devreye girdi. Alıcılar şu anda ALGO fiyat hareketini destekliyorlar.

Algorand’ın yeniden test yolundaki hedefi 0,95 dolar

Altcoin’in fiyatı şu anda dün dokunulan 2022 yılının dip seviyesi olan 0,36 dolardan yaklaşık olarak %40 oranında bir artış kaydetti. Boğalar 0,50 dolar seviyesine doğru bir girişimde bulundu. Ancak öte yandan ayılar altcoin’in fiyatını 0,50 doların altında tutabilmek için eşit miktarda baskı uyguladı.

ALGO için ilk hedef boğaların üstüne kesin bir kapanış yapmaları gereken 0,50 dolar seviyesidir. Buradan sonra ise altcoin’n gözü 0,73 dolarda olacaktır. Algorand fiyatının üstüne kapanış yapması gereken kritik direnç noktaları 0,86 dolar ile 0,99 dolar seviyeleri arasındadır.

ALGO fiyatının 2021 boyunca yaşadığı hamleleri tekrar etmesi çok olası. Ancak aşağı yönlü riskler endişe kaynağı olmaya devam ediyor.

Haftalık ve günlük Ichimoku çizelgelerinde fiyat hâlâ kesin olarak düşüş gösteriyor. Bu yüzden boğalar, 0,86 dolar değer alanına kadar olan rallilerde sağlam direnç noktaları ile karşılaşacaklardır.  Ayılar kontrolde kalırsa ve 2021’in en düşük seviyesi olan 0,33 dolar veya altında bir günlük kapanışı tamamlarsa, ALGO 2020 yılında Covid-19 sebebiyle gördüğü düşük seviyelere geri dönebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin