featured

Yatırımcılar, bu altcoin’deki boğa tuzağına çok dikkat etmeli! Hamleler riskli olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan SafeMoon, gün içinde olumlu fiyat hareketleri yapabilir. SFM fiyatı 55 günlük SMA seviyesinin üzerinde kapanış yapmak için mücadele ediyor. Bu nedenle yatırımcılar dikkatli hareket etmeli. İlk geri çekilme hareketi ile, potansiyel kazançlar kaybedilebilir.

SafeMoon (SFM) fiyatı bugün daha yüksek seviyelere ulaşabilmek için olumlu yönde hareket ediyor. 0,00600000 dolar civarında bir yeniden test görebiliriz.

altcoin SFM

Küresel piyasalardaki mevcut toparlanma hareketleri devam ederken, aşağı yönlü risk de hâlâ sona ermiş değil. Altcoin’in fiyatı muhtemelen teknik hareketli ortalamanın üzerinde kapanamayacak. Bununla birlikte SFM, 0,005000 dolar seviyelerine gerileyebilir.

SFM yukarı hareket etmeye çalışıyor

Boğalar, önceki günlerde olduğu gibi 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’yı (SMA) yeniden test etmeye çalıştıkça, altcoin’in fiyatı önümüzdeki işlem seansında sıçrayabilir ve 0,00600000 dolara kadar yükselebilir.

Bununla birlikte, bir risk var. Boğaların pozisyonlarında çok uzun süre kalması ve fiyat hareketinin geri çekilmesi ile ayıların geri dönmesiyle birlikte kazançlar yok olabilir. MA seviyesinin üzerinde bir günlük kapanış, SFM fiyatında daha fazla ralli için gerekli bir ön koşul olabilir. Ancak ek olarak %61,8 Fibonacci seviyesi daha fazla ilerlemeyi sınırlayabilir.

Altcoin’in fiyatı, 55 günlük SMA’ya ulaşmadan önce kabaca %10 oranında bir kazanç elde edebilir. Yükseldikçe, Göreceli Güç Endeksi (RSI) daha da yukarı çekilecek ve yukarı yönlü potansiyeli sınırlayacaktır. Buna, %61.8 Fibonacci seviyesinden 0,000611824 dolardaki baskı da eklenince bir direnç noktası ortaya çıkmaktadır.

Aşağı yönlü riskler, en yüksek enflasyona ulaşıldığı ve bir durgunluğun yolda olduğuna dair spekülasyonlarından kaynaklanmaktadır. Geçen haftaya ait birkaç veri, imalat ve hizmet sektöründeki değerler düşerken ve tüketici güveni hâlâ yükselirken bir resesyonun potansiyel olarak yaklaşmakta olduğuna dair işaretler gösterdi.

Bu haftaki ekonomik veriler bunları daha da doğrularsa, piyasaların yeniden zor duruma düşmesi ve SFM fiyatının mevcut konumundan 0,00500000 dolara düşmesi oldukça yüksek bir ihtimaldir. SafeMoon fiyatının, riskten kaçınma dalgasında 0,000342750 dolara ve %78,6 Fibonacci seviyesine doğru düşme olasılığı bile var.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin