Bu 4 altcoin'de potansiyel yüksek! Takip edilecek seviyeler
Bu 4 altcoin'de potansiyel yüksek! Takip edilecek seviyeler

Bu 4 altcoin’de potansiyel yüksek! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hafta sonu düşüşten kurtulmaya başlarken altcoinler de bu hareketten faydalanarak toplarlanmaya çalışıyor. Bitcoin fiyatı Cumartesi günü 38.500 doların üzerine çıktı, ancak daha yüksek seviyeleri henüz çıkabilmiş değil. En büyük kripto paranın son birkaç gün içinde ABD hisse senedi piyasalarını yakından takip etti. Analistlerin görüşene göre, kısa vadeli bir rahatlama sıçraması mümkün. Daha yüksek zaman dilimi eğiliminde düşüşten yükselişe potansiyel değişiklik olabileceğini ekliyorlar. İşte bu hafta izlenecek altcoinler aşağıda yer alıyor.

CHAINLINK

Chainlink (LINK/USD) son birkaç aydır 15 ile 36 dolar arasında işlem görüyor. Bu aralığın dışına çıkmak için yapılan birkaç girişim başarısız oldu. Bu, ayıların direnç seviyesinde sattığını ve boğaların destek seviyesinde altcoini satın aldığını ortaya koyuyor.

Fiyat son birkaç gün içinde birkaç kez 15 doların altına düştü, ancak daha düşük seviyeler sürdürülemedi. Bu, fiyatı 20 günlük EMA’nın (18,91 dolar) üzerine çıkarmak için agresif bir alım yaptı. Bu olursa, LINK fiyatı 25 dolara ulaşabilir.

HARMONY

Diğer bir altcoin ise Harmony 0,16 ile 0,36 dolar arasında işlem görüyor. Fiyat destekten geri döndü ve boğalar şimdi ONE işlem çiftini 0,19 doların üzerine çıkarmaya çalışacak. Bu olursa, fiyat 0,23 dolara ulaşabilir. O zaman ayılar direnişi kışkırtabilir.

Harmony bu hafta 0,28 dolara yükselebilir. Fiyat düşmeye başlarsa, ayıların fiyatı 0.16 doların altına çekmeye çalışması beklenebilir.

HNT

Helyum (HNT) on gün önce düştü, ancak daha düşük seviyeler sürdürülemedi. Boğalar, 20 dolara kadar olan düşüşü satın almak için hızlı davrandı fiyatı tekrar yükseltti. HNT 28,84 dolarla zirve yaptı. Son üç gün içinde token, hareketli ortalamalar arasında işlem görüyor.

Ancak uzmanlar, bu dar aralığın kısa sürebileceğini tahmin ediyor. Fiyat düşüş trendi çizgisinden çıktığı için ayılar kontrolünü kaybediyor olabilir. Fiyat 26 doların altına gerilerse HNT fiyatı 24 dolara gerileyebilir.

FLOW

FLOW son birkaç ayda kayda değer bir düşüş eğilimi sergiledi. Ayılar, fiyatı 22 Ocak tarihinde 6 dolardan güçlü desteğin altına çekme avantajını elde edemedi. Boğalar bugün 6,41 doların üzerine çıkardı. Fiyatı direnç seviyesinin üzerinde tutarlarsa trend değişebilir.

Boğaların geri döndüğü ile ilgili işaretler de bulunuyor. Altcoin için fiyat 6 dolarlık desteğin altına düşerse, bu ayıların hâlâ daha yüksek seviyelerde agresif satış yaptığı anlamına gelecek.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin