Bu altcoin'de kırılma hangi yönde olacak? Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin'de kırılma hangi yönde olacak? Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin’de kırılma hangi yönde olacak? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin XLM birkaç hafta boyunca önemli bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Stellar yatay ticaret yapmaya devam edebilir, hatta daha da aşağı düşebilir. Yatırımcıların bir Wycoff yayı veya kilit direncin üzerinde bir kırılma beklemelerinde fayda var. Ayılar baskı uygulamaya devam ettikçe XLM fiyatı zayıf görünüyor. Yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önce daha fazla yükseliş onayı beklemelidir.

XLM fiyatı pamuk ipliğine bağlı

Altcoin’in fiyatı şu anda 0,187 dolardan işlem görüyor. Altcoin, son birkaç hafta içinde yoğun bir şekilde kısa devre yaptı. Yine de ayılar herhangi bir düşüş belirtisi göstermedi ve eğilim herhangi bir önemli değişiklik belirtisi göstermedi. Yükselen likiditenin ayılar tarafından süpürüldüğü ve kısa bir süre sonra ralli yaptığı bir piyasa olayı olan bir Wycoff yayı, yatırımcılar uzun bir pozisyon açmayı düşünmeden önce mevcut aralıkta gerçekleşmesi gerekiyor.

Analize göre Göreceli Güç Endeksi, bir yükseliş sinyali olan mevcut trend çizgisine yaklaşıyor. Ancak 40 seviyesinin altından yukarı doğru çıktığı için güçlü bir birleşme olarak görülmemesinde fayda var.

XLM Price Chart

Yine de, Kripto paraların yoktan var olan volatil ralliler yaptığı bilindiği için, XLM’nin daha da düşeceğine güvenilmemelidir. Trenddeki bir değişikliği tespit etmenin en iyi yolu, şu anda mevcut fiyatın %30 üzerinde olan aralığın üzerinde bir kırılma olabilir. Boğalar bu hareketi başarabilirse Ekim ayında ulaşılan en yüksek seviye olan 0,35 dolara ulaşabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin