Bu altcoin'de ani fiyat artışı gerçekleşebilir! Peki neden?
Bu altcoin'de ani fiyat artışı gerçekleşebilir! Peki neden?

Bu altcoin’de ani fiyat artışı gerçekleşebilir! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Monero (XMR), önümüzdeki hafta büyük bir fiyat artışı kaydedebilir. Olası ralli, bazı XMR sahiplerinin merkezi borsalardan tokenin toplu olarak çekilmesini planlanmasından kaynaklanıyor. XMR, 4,26 milyar dolar olan piyasa değerine göre en büyük gizlilik kripto parası olarak yer alıyor. Altcoin işlem sırasında tam bir anonimlik sağladığı göz önüne alındığında, kriptoda biraz tartışmalı bir yer ediniyor. Böylece daha fazla XMR borsalardan uzaklaştıkça, arz açığında fiyatının artması bekleniyor.

XMR geçen hafta yüzde 4 arttı

Bazı XMR sahipleri ise banka çalıştırmayı planlıyor. Yapılan haberlere göre, bazı XMR sahipleri 18 Nisan’da fonlarını merkezi borsalardan toplu olarak çekmeyi planlıyor.

“Monerun” olarak adlandırılan etkinlik, merkezi borsaların XMR rezervlerini yanlış temsil edip etmediğini test etmeyi amaçlıyor. Tokenin oldukça anonimleştirilmiş doğası göz önüne alındığında, topluluk üyeleri, bir likidite krizi başlatmadan gerçek arzını test etmenin bir yolu olmadığını iddia ediyor.

Bazı topluluk üyeleri ayrıca borsaların gerçekte sahip olmadıkları XMR’yi satıyormuş gibi yaptığını iddia etti. Diğerleri, bazı borsaların para çekme işlemlerini zaten dondurduğunu iddia etti. Reddit gönderisi yaklaşık 2000 olumlu oy ve 500 yorum aldı. Monero Observer’a göre 800’den fazla kullanıcısı olan bir grup da hareketle ilişkilendiriliyor.

Gizlilik tartışmalı bir konuyu ele alıyor

Altcoin kullanıcıların gizliliğini korumak için sahte adresleri kullanıyor ve işlem değerlerini gizliyor. Ancak tamamen anonim işlemleri kolaylaştırmadaki kullanımları göz önüne alındığında düzenleyiciler tarafından tepki çekti. Amerika Birleşik Devletleri’nde yasal olsalar da, Japonya ve Güney Kore gibi ülkeler, kara para aklamada potansiyel kullanımlarını öne sürerek tokenleri yasakladı. Bazı borsalar, alana karşı potansiyel düzenleme nedeniyle belirteçleri kabul etmeyi de durdurdu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin