Bu altcoin'de aktif adres sayısı yüzde 167 arttı! Fiyatı nasıl etkileyecek?
Bu altcoin'de aktif adres sayısı yüzde 167 arttı! Fiyatı nasıl etkileyecek?

Bu altcoin’de aktif adres sayısı yüzde 167 arttı! Fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış bir kripto analisti, Cardano blok zinciri için zincir üstü aktivitede önemli bir artış bildiriyor. Analist, Cardano ağında oluşturulan yeni günlük adreslerin sayısının yaklaşık %167 artarak 112.500 adresi aştığını belirtiyor. Analist, bu metrikteki sürekli büyümenin genellikle altcoin için fiyat oynaklığındaki bir artıştan önce geldiğini savunuyor.

Bu, Messari’den gelen son verilerle de doğrulanabilir. Bitcoin’in yanı sıra Cardano, işlem etkinliği açısından Ethereum’u geride bırakarak en üst sırada yer alıyor. İşlem hacmine göre altcoin, Ethereum’u 15.06 milyar dolar ile geride bırakırken, Ethereum 24 saatte 6.71 milyar dolarlık hacim kaydetti.

Messari

Düzeltilmiş işlem hacmi, yalnızca en önemli işlemleri ayırmanın hâlâ iyi bir yolu. Cardano, düzeltilmiş hacimlerde Ethereum’dan daha iyi performans gösterdi ve 24 saatlik hacmi 14.26 milyar dolar iken, Ethereum’un 5.20 milyar dolardı. Bitcoin ve Ethereum ile karşılaştırıldığında altcoin kullanıcıları ayrıca daha düşük ücretler ödedi.

Cardano kullanıcıları, Bitcoin ve Ethereum için sırasıyla 0,44 milyon dolar ve 25,87 milyon dolara kıyasla, son 24 saatte yalnızca 54.027,47 dolar işlem ücreti ödedi. Cardano’nun SundaeSwap’ı, piyasaya sürüldükten haftalar sonra işlem gören 100 milyon ADA’nın üzerinde bir dönüm noktasına ulaştı.

ADA fiyat hareketi

ADA fiyatı, yazım sırasına 1,07 dolardan dalgalanıyor. Varlık henüz ağ gelişiminin olumlu temellerini yansıtmadığından, orta vadede altcoin fiyatındaki artışa birkaç faktör katkıda bulunabilir. İyimser bir senaryoda alıcıların geri dönüşü, Cardano’nun fiyatının 1 dolarlık destek seviyesi civarında yerini koruduğunu ve başka bir büyük yükselişten önce yerleştiğini görebilir. Alıcılar bir araya gelirse, 1,18 dolarlık bariyerin aşılabilir. Artış daha sonra ADA’yı 1,79 doların üzerine çıkarırsa, 2 dolar aralığını yeniden test etmek için yeni bir yükseliş trendinin başladığını gösterebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin